YURTİÇİ PAZARLAMA YÖNETİCİSİ

Bu ilan artık aktif değil.

Adecco - YURTİÇİ PAZARLAMA YÖNETİCİSİ

İş Açıklaması Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açısı ile lokal ihtiyaçların çözümlenmesinde geniş bilgi birikimini müşterileriyle paylaşmaktadır. Adecco Group bir Fortune 500 firması olup, SIX Swiss Exchange borsanına kotedir.
Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen gıda üreticilerinden olan müşterimiz için 'Yurtiçi Pazarlama Yöneticisi' aramaktayız.
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Tercihen gıda sektöründe ticari pazarlama alanında min. 7 yıl deneyimli,
  • Pazarlama stratejilerini kurumun hedefleri doğrultusunda uygulayabilecek,
  • Aktif araç kullanabilen,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Sonuç ve müşteri odaklı, süreç yönetmiş,
  • Ekip yönetme deneyimi olan,
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Yurt içi pazarlama süreçlerinin yönetilmesi,Yeni pazarlar bulunması, mevcut pazardaki hacmin genişletilmesi için aksiyonların planlanması,Yıllık pazarlama stratejilerinin belirlenmesi ve uygun aksiyonların alınması,Pazarlama bütçesinin yönetilmesi,Reklam, kampanya vb süreçlerin planlanması ve yönetilmesi,Pazar araştırmalarının yapılması,Hedeflenen müşteri kitlesine ulaşılması için çalışmaların yapılması,Yazılı ve görsel medya ile ilişkilerin yönetilmesi,Rakip analizlerinin yapılması ve buna yönelik pazarlama faaliyetlerinin planlanması,
ADECCO, İşkur’un denetiminde 31/12/2010 tarihli, 442 no’lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
10-11-2014
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Yönetici
Referans No
IZMBPY
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Adecco İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Adecco, YURTİÇİ PAZARLAMA YÖNETİCİSİ arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Reklam
Benzer Pozisyonlar
Yönetici
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver