Linux Sistem Uzmanı

Bu ilan artık aktif değil.

Pegasus Airlines - Linux Sistem Uzmanı

İş Açıklaması
Havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin, Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü çatısı altında görev alacak ‘Linux Sistem Uzmanı’ arıyoruz. -Red Hat Linux tabanlı sunucuların konfigürasyon, kapasite planlama ve performans yönetimlerini gerçekleştirilmesi-50-60 sanal / gerçek sunuculu işletim ortamında sistemin yönetilmesi
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
-Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,-İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,-Linux Sistem uzmanlığı konusunda 2 - 3 yıl deneyimli,-Red Hat Linux ortamında, Apache Tomcat Application sunucusu konfigurasyon ve yönetimi deneyimi bulunan veya Linux ortamında IBM Websphere, MQ server, Weblogic yönetimi yapmış,-ITIL foundation eğitimi almış,-Analitik düşünme yapısına sahip ve problem çözme yeteneği olan,-İletişimi kuvvetli ve takım çalışmasına önem veren,-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,-Anadolu Yakası’ nda ikamet eden veya edebilecek olan.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
06-06-2014
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Sistem Mühendisi
Referans No
LS-01
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Pegasus Airlines İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Pegasus Airlines, Linux Sistem Uzmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver