ETÜT ÖĞRETMENLERİ

Bu ilan artık aktif değil.

Yabancı Dil Merkezi - ETÜT ÖĞRETMENLERİ

İş Açıklaması MECİDİYEKÖY (İSTANBUL)

YABANCI DİL EĞİTİMİ ALANINDA EĞİTİM VEREN KURSLARIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE
İLKOKUL&ORTAOKUL&LİSE DÜZEYİNDEKİ ÖĞRENCİLERE KARNE BAŞARI ORTALAMASINI YÜKSELTMEYE YÖNELİKİNGİLİZCE, MATEMATİK, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ, TÜRKÇE, SOSYAL BİLİMLER ALANINDA DESTEK VEREBİLECEK TAM ZAMANLI VE YARI ZAMANLI BAY-BAYAN ETÜT ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR.. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar - EN AZ ÜNİVERSİTE MEZUNU VEYA ÜNİVERSİTEDE EĞİTİMİNE DEVAM EDEN(ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ) -PREZENTABL - BAŞARI ODAKLI ÇALIŞABİLEN - YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEYE VE KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK BAY-BAYAN EĞİTİM VE HALKLA İLİŞKİLER PERSONELİ ALINACAKTIR..
NOT: İNGİLİZCE ETÜT ÖĞRETMENLİĞİNE BAŞVURACAK KİŞİLERİN İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE KONUŞABİLME YETENEĞİNE SAHİP OLMASI GEREKMEKTEDİR..
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
27-09-2014
İstihdam Türü
Tam Zamanlı, Dönemsel, Yeni Mezun, Staj, Part Time
Pozisyon
Eğitim Yönetici Yardımcısı, Eğitmen, Kurs Öğretmeni, Matematik Eğitmeni, Matematik Kurs Öğretmeni, Matematik Öğretmeni, Öğretmen, Tercüman, Yardımcı
Referans No
ETUT1
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Yabancı Dil Merkezi İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Yabancı Dil Merkezi, ETÜT ÖĞRETMENLERİ arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver