Genel Başvuru Tokat Bölge Müdürlüğü

Bu ilan artık aktif değil.

A 101 Yeni Mağazacılık - Genel Başvuru Tokat Bölge Müdürlüğü

İş Açıklaması

GENEL İLAN

Türkiye’nin 81 ilinde 9000 marketiyle, vatandaşımıza istihdam sağlayan perakende zincirimiz, dinamik çalışan kadromuzun desteği ile her geçen gün büyümektedir. Ardahan Çıldır’dan Edirne Keşan’a A101 Türkiye’nin her ilçesinde olup, değerli personellerimizin desteği ile müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. 2015-2018 yıllarında, Türkiye’nin en çok istihdam yaratan şirketi olan A101 olarak, 2020’de de büyüyen organizasyonumuzla bu istihdamlara devam ediyor olacağız.

Tokat Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ofis, depo ve mağazalarımızda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen takım arkadaşları arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • En az lise mezunu,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Aktif, dinamik, sonuç odaklı çalışabilen,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tokat, Amasya, Yozgat, Sivas lokasyonlarında ikamet eden.

İlanımız "Genel Başvuru" niteliğindedir. Başvurunuz, gelecekte oluşabilecek iş fırsatları için gizlilik prensiplerimiz içinde saklanacaktır. Niteliklerinize uygun boş pozisyonumuz olması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır. Lütfen başvurunuzu yaparken çalışmak istediğiniz bölgeyi ve pozisyonu belirtiniz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
21-04-2020
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Depo Elemanı, Mağaza Elemanı, Ofis Elemanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
A 101 Yeni Mağazacılık İş İlanları
Benzer İlan Aramaları A 101 Yeni Mağazacılık, Genel Başvuru Tokat Bölge Müdürlüğü arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver