ÜRETİM ELEMANLARI-BERGAMA

Bu ilan artık aktif değil.

Adecco İzmir - ÜRETİM ELEMANLARI-BERGAMA

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

~Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açısı ile lokal ihtiyaçların çözümlenmesinde geniş bilgi birikimini müşterileriyle paylaşmaktadır. Adecco Group bir Fortune 500 firması olup, SIX Swiss Exchange borsasına kotedir.


Rüzgar türbin kanadı üretimi yapmakta olan, Dünya Devi firma 14. tesisini kurmak için İzmir - Bergama'yı seçti. Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için Üretimde çalışmak üzere Bay/ Bayan personeller aramaktayız.


 

  • Minimum Lise mezunu,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tercihen  sanayi, oto kaporta-boya, tekne yapımı, konfeksiyon (ölçme-kesim ve dikim) ve marangozluk alanında  deneyimli
  • Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,
  • Vardiya sistemi ile çalışabilecek
  • Eğitim süresince seyahet engeli olmayan
  • Bergama ve çevresinde ikamet eden/ edebilecek,

Adecco, İşkur'un denetiminde 26.12.2013 tarihli 442 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur

 

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
28-12-2016
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Üretim Elemanı
Referans No
IZMZB78
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Adecco İzmir İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Adecco İzmir, ÜRETİM ELEMANLARI-BERGAMA arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa Başvurularım İlan Ara Mesajlarım CV'lerim