Almanca Bilen E-Ticaret Danışmanı

This job is no longer active.

Asistanik İnsan Kaynakları - Almanca Bilen E-Ticaret Danışmanı

Job Detail

İş tanımı

Danışmanlığını yaptığım bir çok ülkede hizmet veren firma için Almanca bilen E-ticaret uzmanları arıyorum. Alışveriş yapan müşterilerin karşılaştıkları durumlar ile ilgili telefonda bilgi vemen bekleniyor. Ürünler ile ilgili bilgi, ürünün satış sonrası paketlenme, eksiksiz teslim edilmesi konusunda yardımcı olman bekleniyor.

Proje de gelen çağrıların yanıtlanmaktadır. Bu nedenle Almanca bilen adaylar aranmaktadır. Proje home ofistir. Eğitim süresi 2 haftadır.

Kış döneminde: 10:00-00:00 hafta içi, haftasonunda ise 11:00-22:00

Projede detaylar, 14.000 TL net ücret+6 ayda bir 3.000TL bonus+13. ay itibariyle 500TL KIDEM primi+ 70TL ticket kart yemek desteği buna ek olarak bir performans primi ödemesi yapılacaktır.

Desired Skills and Specializations

Almancanızı mükemmel olması

Bilgisayar kullanmanızın iyi olması bekleniyor.

or
Report Job
Listing Date
06-02-2023
Employment Type
Full Time
Number of Open Positions
9
Position
Müşteri Danışmanı, Müşteri Temsilcisi, Müştreri Temsilcisi, Almanca Okutmanı, Almanca Öğretmeni, Bireysel Müşteri Temsilcisi, Kıdemli Müşteri Temsilcisi, Müşteri Temsilcisi Asistanı, Müşteri Temsilcisi Yardımcısı, Uzman Müşteri Temsilcisi
Education Level
İlköğretim (Graduate), Lise (Graduate), Yüksek Okul (Graduate), Üniversite (Graduate), Yüksek Lisans (Graduate), Doktora / PHD (Graduate)
Company
Asistanik İnsan Kaynakları Jobs
Benzer İlan Aramaları Asistanik İnsan Kaynakları, Almanca Bilen E-Ticaret Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver