Adapazarı Agora AVM - JACK & JONES Satış Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

Bestseller Tekstil - Adapazarı Agora AVM - JACK & JONES Satış Danışmanı

İş Açıklaması

Biz, 29 farklı ülkede VERO MODA, JACK & JONES ve ONLY gibi çok bilinen moda markaları için çalışan 15.000 kişilik bir ekibiz. BESTSELLER’a katıldığınızda, çalışanlarını sürekli farklı düşünmeye yönlendiren ve BESTSELLER’ı ileri götürecek fikirleri takip eden, güçlü köklere ve değerlere sahip bir aile şirketinin parçası olacaksınız.

BESTSELLER’ı tanımlayan çalışanlarıdır: Farklılıklara açık, genç ve arkadaş canlısı yatay bir organizasyonuz. Birbirimize birey olarak davranır ancak ekip gibi düşünür ve hareket ederiz.

Çalışma arkadaşlarımızdan beklentilerimiz hep yüksektir. Karşılığında çalıştığınız alanda sorumluluk ve bağımsızlık kazanır, öğrenmek ve gelişmek için en iyi fırsatları yakalarsınız.

Uluslararası alanda faaliyet gösteren perakende şirketimizin Adapazarı Agora AVM'de bulunan JACK&JONES mağazasında görevlendirilmek üzere Satış Danışmanları aramaktayız.

  • Müşteri hizmeti konusunda benimsediğimiz ilkeleri paylaşacak ve uygulayacak,
  • En az lise mezunu, tercihen üniversite öğrencisi,
  • Müşteri ilişkilerinde başarılı,
  • İletişim becerileri gelişmiş,
  • 18-27 yaşları arasında,
  • Motivasyonu yüksek,
  • Dinamik bir ortama ayak uydurabilen
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
07-03-2019
İstihdam Türü
Tam Zamanlı, Part Time
Pozisyon
Mağaza Satış Danışmanı, Satış Danışmanı
Referans No
Agora_SDJJ
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bestseller Tekstil İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Bestseller Tekstil, Adapazarı Agora AVM - JACK & JONES Satış Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver