Kasiyer - Etiler Şubesi

Bu ilan artık aktif değil.

Beyaz Fırın - Kasiyer - Etiler Şubesi

İş Açıklaması

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi.


1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu ve Avrupa yakasında 550 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya, Ataşehir, Etiler, Kanyon, Göktürk ve Moda mağazalarında hizmet vermeye devam ediyor. Patatesli Sarma, Acıbadem Kurabiyesi, Ayçekirdekli Galeta, pastacılık sektörünün köklü markalardan biri olan Beyaz Fırın’ın sektöre kazandırdığı asırlık lezzetlerinden sadece birkaçı.
Suadiye, Ataşehir, Erenköy, Akasya, Etiler ,Kanyon, Göktürk ve Moda mağazalarında pastanenin yanı sıra brasserie olarak da Türk ve Dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan marka, 5 nesildir süregelen; katkısız ve doğal ürün anlayışı, yenilikçiliği ve “yerinde üretim, her mağazada üretim” prensibi ile Avrupa yakasında Nişantaşı Mağazasının açılışını gerçekleştirdik.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Beyaz Fırın Etiler Şubesi ekibine katılmak ve Kasiyer pozisyonunda çalışmak ister misiniz?

· En az lise mezunu,

· Yiyecek içecek sektöründe kasiyer pozisyonunda en az 2-3 yıl deneyimine sahip,

· Ön muhasebe bilgisi olan,

· Güler yüzlü, dinamik ve takım çalışmasına yatkın,

· Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden ve Etiler lokasyonuna ulaşım sorunu yaşamayacak adayların başvurularını bekliyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
15-12-2022
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
Kasiyer, Mağaza Kasiyeri, Kasiyer Şefi
Referans No
kasiyer
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Beyaz Fırın İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Beyaz Fırın, Kasiyer - Etiler Şubesi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver