Görsel Sunum Yetkilisi Boyner İstanbul Avrupa Yakası

Bu ilan artık aktif değil.

Boyner Büyük Mağazacılık - Görsel Sunum Yetkilisi Boyner İstanbul Avrupa Yakası

İş Açıklaması

Boyner, 70 yıllık geçmişe sahip, Türk perakende sektöründe önemli yeniliklere imza atmış Boyner Grup’un amiral gemisi ve Türkiye’nin lider mağaza zinciridir. Bugün 36 ilde 98 mağazası, Boyner, YKM, Boyner Dynamic, Boyner Sports, Boyner Outlet, boyner.com.tr ve Morhipo olmak üzere 7 farklı satış kanalı ve 300 bin metrekareye ulaşan satış alanıyla hizmet veriyor.

2012 yılında, sektörün en güçlü ve köklü oyuncularından YKM ile birleşen ve gücüne güç katan Boyner, bugün müşterilerine, kadın, erkek, çocuk, spor giyimden ayakkabı ve aksesuara, kozmetikten ev dekorasyon ürünlerine farklı kategorideki pek çok ürünü dünyaca ünlü markalar ve Türkiye’nin en sevilen markalarından geniş bir seçki ile sunuyor.

Sahip olduğu değerlerle sektörde öncü olan Boyner Büyük Mağazacılık, sürekli öğrenen, işini tutku ile yapan, yaratıcı, sorumluluklarının farkında, cesur ve müşteri mutluluğunu esas alan ailemiz için; Boyner İstanbul Avrupa Yakası mağazamızda Görsel Sunum Yetkilisi pozisyonunda görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Ne Bekliyoruz?

  • Kategori Ürün Yöneticisinden gelen ürün sunumuna ve dönemsel ürün grubunun marka promosyonuna yönelik bilgi ve malzemeler doğrultusunda, Mağaza Kategori yöneticileriyle koordineli çalışarak görsel sunum uygulamalarını gerçekleştirmek.
  • Söz konusu faaliyetlerle ilgili olarak, talimat gereği reyondaki ürün sunumuyla veya promosyon aktivitesiyle ilgili afiş konumlandırması, manken üzerindeki kıyafet değişikliği, yazılı duyuru, afiş ve malzemelerinin yerleştirilmesi gibi uygulamaları zamanında ve doğru olarak gerçekleştirmek.
  • Merkez Görsel Sunum Bölümünden, özel günler, sezonsal ve dönemsel faaliyetlerle ilgili olarak gelen talimatlar ve çizimler doğrultusunda, gönderilen vitrin malzemelerini çizimlerle karşılaştırmak, sayı ve sağlamlık kontrollerini yapmak.
  • Malzemelerin eksik ya da hasarlı (kırılmış, çatlamış, vb.) çıkması durumunda, ilgili birimle iletişim kurarak, sorunun çözülmesini sağlamak.
  • Almış olduğu bilgiler ve çizimler doğrultusunda uygulamaları tam ve doğru olarak, zamanında gerçekleştirmek.
  • Gerçekleştirdiği tüm uygulamaların, müşteri üzerinde olumlu bir imaj yaratacak nitelikte olmasını sağlamak.
  • Mağaza genelinde kullanılan tüm görsel sunum işaretlendirme malzemelerinin (marka, afiş, PROMO dönkartları, vb.) doğru bilgilerle ve doğru noktada konumlandırılmasını sağlamak.
  • Söz konusu faaliyetleri tamamladığında ilgili birim veya yöneticiyi bilgilendirerek uygulamaların kontrol edilmesini sağlamak.
  • Söz konusu malzemelerin rutin olarak sayımını yapmak, eksiklikleri gidermek amacıyla hazırladığı formu Merkez Görsel Sunum Yöneticisine göndermek.
  • Merkez Görsel Sunum Yöneticisinden gelen bilgi ve materyaller doğrultusunda, yeni markaların reyonlardaki sinyalizasyon çalışmalarıyla ilgili uygulamaları gerçekleştirmek, mevcutları sürekli kontrol etmek.
  • Tüm görsel uygulamalarla ilgili olarak Mağaza Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Mağaza Kategori Yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunmak, gerekli işbirliğini sağlamak.
  • Promosyon ve tanıtım faaliyeti tamamlandıktan sonra, kullanılan tüm araçların ve malzemelerin mağazada uygun bir alanda, tekrar kullanılabilecek şekilde saklanmasını sağlamak.
  • Birim ve mağaza faaliyetlerinin etkinleştirilmesine yönelik öneriler hazırlayarak yöneticisine sunmak.
  • Görev alanıyla ilgili olarak yöneticisi tarafından verilen görevleri yerine getirmek.

Yaratıcıyım, sürekli öğrenirim ve sorumluluk sahibiyim diyorsan, bu aileye seni de bekliyoruz!!

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Genel Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Modayı yakından takip eden,
  • Görsel sunum alanında minimum 2 yıl deneyimli,
  • ​Mağazacılık esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek takım arkadaşları arıyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
24-10-2022
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Görsel Düzenleme/Sunum/Tasarım Sorumlusu, Görsel Düzenleme/Sunum/Tasarım Uzmanı, Görsel Düzenleme Sorumlusu, Mağaza Görevlisi, Vitrin Tasarım Elemanı, Vitrin Tasarım ve Görsel Düzenleme Elemanı, Vitrin Tasarım ve Görsel Düzenleme Sorumlusu, Vitrin Tasarım ve Görsel Düzenleme Uzmanı, Vitrin Tasarımcısı ve Görsel Düzenleme Uzmanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Boyner Büyük Mağazacılık İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Boyner Büyük Mağazacılık, Görsel Sunum Yetkilisi Boyner İstanbul Avrupa Yakası arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver