29 Mayıs Üni. Dönemsel Sekreterya Personeli

Bu ilan artık aktif değil.

Bu Tanıtım Organizasyon - 29 Mayıs Üni. Dönemsel Sekreterya Personeli

İş Açıklaması Altunizade'de bulunan 29 Mayıs Üniversitesi'nde kampüsünde 07 - 30 Mayıs tarihleri arasında görev alacak İngilizce bilen erkek personel aranmaktadır.
İş Tanımı: Kampüsün sekreteryasında görev alınacak olup, günlük raporlamaların yapılması, aramaların gerçekleştirilmesi, gelen konukların karşılanması gibi görevlerden sorumlu olunacaktır. Genel olarak organizasyon firmamızın orada ihtiyaç duyacağı işlemleri alandaki temsilcileri olarak gerçekleştirilecektir.
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00 - 18:00. Cumartesi - Pazar günleri izinli olunacaktır.
Günlük Ücret: 60 TL + Yemek.
Başvuran adaylar hızlı şekilde görüşmeye davet edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -20-32 yaş arasında,-İnsan ilişkilerinde başarılı,-Ofis çalışmalarını yürütebilecek,-Disiplinli,-Raporlama sağlayabilecek,-LCV aramalarını yürütebilecek,-İngilizce bilen adayların başvurularını bekliyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
05-05-2015
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Proje Bazlı, Dönemsel, Staj, Part Time, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Eleman, Halkla İlişkiler Asistanı, Halkla İlişkiler Elemanı, Host, Ofis Asistanı, Ofis Elemanı, Organizasyon Elemanı, Organizasyon Temsilcisi, Temsilci
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bu Tanıtım Organizasyon İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Bu Tanıtım Organizasyon, 29 Mayıs Üni. Dönemsel Sekreterya Personeli arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver