Beylikdüzü AVM Part-Time Tanıtım Hostesleri

Bu ilan artık aktif değil.

Bu Tanıtım Organizasyon - Beylikdüzü AVM Part-Time Tanıtım Hostesleri

İş Açıklaması 2-10 Mayıs tarihleri arasında toplamda 9 gün Beylikdüzü'nde yer alan AVM içerisinde medikal ürünlerimizin tanıtımı yapacak, müşterilere bilgi aktaracak ve satışını destekleyecek BAYAN promotör çalışma arkadaşları aramaktayız.
Çalışma belirtilen tarihlerde 9 gün boyunca devam edecektir. Çalışma kapsamında herhangi bir izin kullanılmayacaktır.
Çalışma Saatleri: Gün içerisinde 8 - 9 saatlik periyotlar. Günlük Ücret: 55 TL + Yemek + SSK. Toplam Ücret : 495 TL + Yemek + SSK.
Başvuran adayların ayrıca https://secure.jotformeu.com/Buajans/beylikduzuavm210may linki üzerinden fotoğraflı başvurularını iletmeleri gerekmektedir.
Görüşme randevuları olumlu adaylar için hızlı şekilde planlanacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -20 - 30 yaş arasında,-Tercihen üniversite öğrencisi veya yeni mezun,-Tercihen tanıtım ve organizasyon çalışmalarında daha önce görev almış ve tecrübeli,-Prezantabl,-İletişimi kuvvetli ve sosyal yönden başarılı kendine güvenen adayların başvurularını bekliyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
25-04-2015
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Proje Bazlı, Dönemsel, Staj, Part Time, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
5
Pozisyon
Etkinlik Elemanı, Etkinlik Sorumlusu, Hostes, Organizasyon Temsilcisi, Promotör, Tanıtım-Promosyon Hostesi, Tanıtım-Promosyon Elemanı, Tanıtım-Promosyon Sorumlusu, Tanıtım-Promosyon Temsilcisi, Temsilci
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bu Tanıtım Organizasyon İş İlanları
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver