Pendik Feribot İskelesi - Part-Time Erkek Elemanlar

Bu ilan artık aktif değil.

Bu Tanıtım Organizasyon - Pendik Feribot İskelesi - Part-Time Erkek Elemanlar

İş Açıklaması

18-19-20 Mayıs tarihlerinde Deniz Otobüsü İskelelerinde gerçekleşecek çalışmalarda görev almak üzere ERKEK takım arkadaşları aramaktayız.

 

İş Tanımı: Araç trafiğinin ve tatil gidiş-dönüşlerinin yoğun olduğu dönemlerde deniz otobüsü iskelelerinde çalışma gerçekleştirilecektir. Personellerin görevi verilen cihaz ile iskelede bekleyen otomobillerin lastik diş derinliklerini ölçmek ve yol güvenlikleri ile ilgili sürücülere bilgilendirme yapmak olacaktır. Çalışma sektörün önde gelen lastik firması adına yürütülecektir.

 

Çalışma Saatleri: 07:30 – 15:00 birinci vardiya, 15:00 – 22:30 ikinci vardiya. İstanbul dışında görev alacak personellere konaklama sağlanacaktır.

Ücret: Günlük yemek dahil 80 TL. (İstanbul dışında konaklamalı görev alacak elemanların diğer öğünleri de ayrıca karşılanacaktır.)

Eğitim: Personellerin 9 Mayıs’ta yapılacak eğitime katılması zorunludur. Eğitim yarım gün sürecektir. Eğitim ve raporlar için ayrıca 1 günlük yevmiye verilecektir.

Raporlar: Personellerin İDO tarafından istenen sağlık muayenelerini ve tahlilleri yapması gerekmektedir. Sağlık muayenesi ücretleri firmamız tarafından karşılanacaktır. ( Görüşmede detaylı bilgi verilecektir).

 

 

Çalışma Yerleri ve Tarihler :

 

PENDİK: 18-19-20 Mayıs

 

NOT : Ayrıca çalışmamız Haziran, Temmuz ve Eylül ayında tekrarlanacaktır. Eğitim alan ekip bu tarihlerde de görev alabilecektir. 10-19 Haziran, 1-7 Temmuz ve 9-18 Eylül

 

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

-20-32 yaş arasında,

-İnsan ilişkilerinde başarılı,

-Prezantabl,

-İş disiplinine sahip olan adayların başvurularını bekliyoruz. 

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
05-05-2016
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Proje Bazlı, Dönemsel, Staj, Part Time, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
4
Pozisyon
Anketör, Eleman, Görevli, Host, Operasyon Elemanı, Operasyon Görevlisi, Operasyon Sorumlusu, Sorumlu, Tanıtım-Promosyon Elemanı, Tanıtım-Promosyon Sorumlusu
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bu Tanıtım Organizasyon İş İlanları
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver