Uluslararası Firmamıza Mekanik Teknisyeni

Bu ilan artık aktif değil.

Bu Tanıtım Organizasyon - Uluslararası Firmamıza Mekanik Teknisyeni

İş Açıklaması

Sektörün önde gelen lojistik firmalarından olan kurumsal firmamızın bünyesinde görevlendirilmek üzere Mekanik Teknisyeni aranmaktadır. 

Tesis Kurtköy / Orhanlı'da bulunmaktadır.

Çalışma saatleri : Hafta içi 08:30-18:00

Düşünülen aylık ücret : 2400 TL Brüt. Aynı zamanda yan haklar kapsamında yılda bir maaş ikramiye ( 6 ayda bir yarım maaş ) ve her yılın Eylül ayında yakacak yardımı ödemesi.

Hafta sonu çalışma durumu : Hafta sonu ( C.tesi ) 08:30-14:45 şeklinde.

İş ana hatları ile ; Araçların periyodik bakımları, arıza kontrolleri, diagnostik cihaz ile arıza kontrolü yapabilmeyi, oto elektrik işinde deneyimli olmayı  ve ayrıca hafif ticari araçların tamir bakım işlerini kapsamaktadır.

Konusunda deneyimli olan adayların başvurularını bekliyoruz. 

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
29-04-2016
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Bakım Onarım Elemanı, Eleman, Mekanik Bakım Elemanı, Mekanik Operatörü, Operatör, Teknik Servis Operatörü, Teknik Servis Teknisyeni, Tekniker, Teknisyen, Usta
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bu Tanıtım Organizasyon İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Bu Tanıtım Organizasyon, Uluslararası Firmamıza Mekanik Teknisyeni arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver