Sürücü Kurye

Bu ilan artık aktif değil.

Ekol Lojistik - Sürücü Kurye

İş Açıklaması

Yeni nesil, teknolojinin üst seviyede kullanıldığı kargo operasyonlarımızı gerçekleştirmek ve mükemmel müşteri deneyimi sağlamak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Her çalışanın bireysel katkısına verdiğimiz önemle, Yeni Nesil Kargo şirketimize değer katacak takım arkadaşları arıyoruz.

Yeni Nesil Kargo anlayışı ve benzersiz teknolojiyle yürütülen operasyonların keyfini, yeni takım arkadaşlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz.

Değerli bir iş sahibi olup, ailene çok daha fazla zaman ayırabileceğin bir çalışma programı, dolgun maaş ve performansa dayalı cazip prim sistemi, işini kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış bir araç ve maksimum 30 kiloya kadar kargoların taşınacağı keyifli bir çalışma ortamına katılmak ister misin?

Geleceğin kargo şirketinin Saha Operasyon ekibinin bir parçası olmak istiyorsan seni bekliyoruz.

Başvuracak arkadaşların, B sınıfı ehliyete sahip, SRC 4 ve Psikoteknik belgesi bulunan/başvuru yapmış ya da yapabilecek, teknolojiye ilgi duyan, öğrenmeye ve değişime açık olmasını bekliyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
15-10-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
5
Pozisyon
Kurye
Referans No
SKU-151018
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Ekol Lojistik İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Ekol Lojistik, Sürücü Kurye arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver