Robot Operatörü

Bu ilan artık aktif değil.

ESİNOKS MÜHENDİSLİK A.Ş - Robot Operatörü

İş Açıklaması

Esinoks Mühendislik, ihtiyaç ve kullanım koşullarına yönelik farklı çözümler sunan modüler su depoları üretir.

Ürünlerimiz teknolojik sistemlerle donatılmış makine parkına sahip Kocaeli Gebze fabrikalarımızda, ileri üretim teknikleri ile üretilir. Müşteri ilişkilerimiz, talep ve ihtiyaçlarınıza anında cevap verebilmek için Ankara, İstanbul ve İzmir ofislerimizden yürütülür. Ekibimiz iletişim becerileri yüksek, yaratıcı ve girişimci uzmanlardan oluşur.

Esinoks, sıradan bir ticari işletme değil; bir mühendislik firmasıdır. Her projeye, iş ortaklarının ihtiyaçlarına uygun mühendislik çözümleriyle yaklaşır. Uluslararası standartlarda ileri teknolojilerin kullanımı Esinoks için vazgeçilmezdir. Uzman AR-GE ekibimiz, ürünlerimizde her zaman en kaliteli, en sağlam ve en dayanıklıyı hedefler, ileri teknoloji ve yenilikleri adım adım takip eder.

Müşteri odaklı anlayışla, teslim süresine riayet ve satış sonrası kusursuz hizmet temel ilkelerimizdendir. Böylece Esinoks gerek yurtiçinde, gerek yurt dışında müşterilerinin bir defaya mahsus ürün temin ettiği bir firma değil; tüm beklentilerini karşılayan, istikrarlı ve güvenilir bir çözüm ortağı olmuştur.

Hedefimiz sadece kaliteli ürün ve iyi bir hizmet değil; müşterilerimizin kusursuz bir deneyim yaşamasıdır. Bu şekilde fark yaratacağımızı bilir ve %100 müşteri memnuniyetine ulaşmak için çalışırız. Müşterilerimizin sadakati ise bizim için paha biçilmezdir.

Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak, isçi sağlığı, iş güvenliği ve sosyal haklardan ödün vermemek, AR-GE’ye yatırım yapmak, yeni bilimsel yöntemler geliştirmek ve kayda değer sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek Esinoks için basit ticari kazançların önündedir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Firmamızda Bizimle çalışabilecek,

Askerliğini yapmış,

En az lise mezunu,

Mekanik ve robottan anlayan,

25--35 Yaş aralığında ,

Gerektiğinde mesai yapabilecek,

Üretimde çalışacak ,

Robot operatörlüğü yapmış,

BAY takım arkadaşı aramaktayız.

görüşmeler yüz yüze sağlanacaktır.

(servis güzergahı, İstanbul Kartal Köprü başlangıç E5 güzergahı ile devam etmektedir.

Gebze servis güzergahı Eşref Bitlis Parkı , İnönü ,Adliye ışıklar , Çayırova Sır market Emkay Petrol, Kadir bakkal ,Sarı Camii, Ahmet Pembe Güllü Bulvarı, Opet , Develi Durağı , Tatlıkuyu Köprüsü Gebze Center Işıklar,

İzmit; E5 güzergahı ile Gebze fabrika.)

İlgili : Edanur ORHAN KARASOY

iletişim ; 444 10 85 Dahili(112)

; 549 826 33 14

veya
İlanı Şikayet Et
Başvuru İçin Cep Telefonu
İlgili Kişi
Edanur ORHAN KARASOY
İlan Tarihi
20-05-2021
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Pozisyon
Robot Operatörü
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
ESİNOKS MÜHENDİSLİK A.Ş İş İlanları
Benzer İlan Aramaları ESİNOKS MÜHENDİSLİK A.Ş, Robot Operatörü arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver