Marka Asistanı (Mağaza Görsel Düzenleme) - Yakın Avrupa

Bu ilan artık aktif değil.

Gap - Marka Asistanı (Mağaza Görsel Düzenleme) - Yakın Avrupa

İş Açıklaması

Sade, net, rahat, özgüveni yüksek, iletişimi kuvvetli, yeniliklere açık, modayı yakından takip eden, kendine özgü tarzı olan...

Dünyanın en büyük perakende zincirlerinden Gap, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki mağazalarında görevlendirilmek üzere, sizin gibi takım arkadaşları arıyor.


Amerika, İngiltere, Kanada, İrlanda,Fransa, Japonya’da 3.100’ün üzerinde mağazası olan Gap ekibinin bir üyesi olmak için başvurmanız yeterli.

Marka Asistanı; şirketin görsel düzenleme standartlarının etkin bir şekilde uygulanmasına yardımcı olur; mağazanın, marka imajını doğru yansıtmasını ve ürünlerin doğru noktada sergilenmesini sağlar. Manken ve vitrin düzenlemesinden sorumludur.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • 1-2 yıl Görsel Düzenleme alanında iş deneyimine sahip,
  • Tercihen üniversite mezunu,
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • MS Ofis uygulamalarına hakim,
  • Görsel Düzenleme prensipleri ve ekipman konusunda bilgili.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
16-08-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Görsel Düzenleme/Sunum/Tasarım Asistanı, Görsel Düzenleme Asistanı, Görsel Düzenleme Elemanı, Tasarım Asistanı, Görsel Danışman
Referans No
GAP-MAİSTANBUL
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Gap İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Gap, Marka Asistanı (Mağaza Görsel Düzenleme) - Yakın Avrupa arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver