Management Trainee

Bu ilan artık aktif değil.

Gülaylar Group - Management Trainee

İş Açıklaması

Grubumuzun uluslararası ölçekte ilerleyen kurumsal sürecinde, aramıza katılmak için istekli, heyecanlı ve iyi bir geleceğe ilk adımı atabilmenin farkındalığında olan genç arkadaşlarımız için, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerimizde görevlendirilmek üzere Management Trainee programına dahil olacak geleceğin Yönetici Adaylarını aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Tercihen, İşletme ( İngilizce ), İktisat ( İngilizce), İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Ekonomi&Finans, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Arapça Öğretmenliği, İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinden yeni mezun.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
05-05-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı, Yeni Mezun
Eleman Sayısı
10
Pozisyon
Finans Uzmanı, Finansal Analist
Referans No
MT201805
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Gülaylar Group İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Gülaylar Group, Management Trainee arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver