eticaret uzmanı

Bu ilan artık aktif değil.

İNOVA TEKNOLOJİ - eticaret uzmanı

İş Açıklaması

Daha önce Adwords ve facebook,instagram reklam hesabı yönetmiş,Bu alanlarda satış arttırcı reklam verebilecek,we sitemizin trafiğini ve satışını arttırabilecek,yeni ürün eklenmesi,banner hazırlanması,photoshop vb. faaliyetlerde bulunabilecek.N11-hepsiburada-trendyol gibi kanallarda satış arttırcı politikalar üretebilecek mevcut hesapları yönetecek çalışma arkadaşları aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Microsoft Office programlarına hakim, İletişim gücü ve ikna kabiliyeti yüksek, Temsil yeteneği kuvvetli, sorumluluk sahibi, Organizasyon, planlama ve takip becerileri kuvvetli, analitik düşünebilen, Yoğun çalışma ortamında hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen, Bütçe ve raporlama konularında deneyimli, E-ticaret Sektörü ve İnternet Teknolojileri konularında en az 2 yıl deneyimli Google Adwords yönetimi yapmış; satış kampanyaları düzenlemiş, Mail Marketing konusunda tecrübeli, B2B, B2C pazarlamasına hakim, Sosyal mecraları ve alışveriş mecralarını pazarlama amaçlı etkin kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması gerekmektedir.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
21-08-2019
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Sosyal Medya Uzmanı
Referans No
0272
Eğitim Seviyesi
Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İNOVA TEKNOLOJİ İş İlanları
Benzer İlan Aramaları İNOVA TEKNOLOJİ, eticaret uzmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver