Moto Kurye ( Çorlu Şube)

Bu ilan artık aktif değil.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi - Moto Kurye ( Çorlu Şube)

İş Açıklaması

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Eczacılar Kooperatifi, 1989 tarihinde eczane ve ilaç sektörünün sağlıklı oluşumuna katkıda bulunmak, ortaklarının hak ve çıkarlarını korumak amacıyla kurulmuştur.

Başta İstanbul olmak üzere, yurt çapında 7.000'i aşkın üyesi, 26 lokasyon ve 1.500'e yakın çalışanıyla hizmet vermektedir. Ana hizmet konusu; eczacı ortaklarının ilaç ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere, temin ve dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirmektir.

İSKOOP’ta Kariyer

İSKOOP’ta biz; tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, güvenilir, saygın, toplumsal gelişim odaklı ve çevre bilinci ile her açıdan örnek bir kurum olmayı amaçlarız. Bu amaçlarımızı gerçekleştirebilmek için, çalışma arkadaşlarımızın en önemli varlığımız olduğu bilinci ile çalışır, gelişim ve kariyer olanakları ile tüm çalışma arkadaşlarımıza yeni ve eşit fırsatlar sunmayı en önemli hedef olarak görürüz.

Kooperatif bilinciyle, değerlerimizi ön planda tutan, aynı hedef için hareket eden “biz” oluşturmak hedefi için çalışma arkadaşlarımızı, kooperatif bilincini yaşatan ve toplum için hizmet üreten, değer katan ve kendilerini, istedikleri her konuda geliştiren bireyler olmaları için desteklemek için var gücümüz ile çalışıyoruz.

Sen de, İSKOOP ailesinin bir parçası olmak istersen, aşağıda detayları yer alan pozisyonumuz için başvuru yapabilirsin.

*Eczane ürünlerinin dağıtımını yapmak,

* Depo içersinde ürünlerin siparişlerini hazırlamak

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • En az ilköğretim mezunu olmak,
  • 19-35 Yaş arasında olan,
  • A2 Ehliyete sahip,
  • Bay adaylar için askerliğini tercihen yapmış ya da uzun süreli tecili olan
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
19-07-2022
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Kurye, Paket Servis Elemanı, Motorlu Kurye, Teslimat Görevlisi, Esnaf Kurye
Referans No
Moto Kurye ( Çorlu Şube)
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İstanbul Eczacılar Kooperatifi İş İlanları
Benzer İlan Aramaları İstanbul Eczacılar Kooperatifi, Moto Kurye ( Çorlu Şube) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver