Motorlu Kurye

Bu ilan artık aktif değil.

LİTTLE CAESARS-ÇELEBİ GIDA - Motorlu Kurye

İş Açıklaması

Genel Nitelikler

Dünyada, 5 binin üzerinde restoranı olan Little Caesars; Türkiye’de 1997’den bu yana, Çelebi Holding yönetiminde her geçen gün büyüyen ve gücüne güç katan bir markadır. İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Kayeri, Muğla, Mersin, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Şanlıurfa ve Çanakkale'de sürekli artan restoran sayısı, pizzalarına o çok özel lezzeti veren günlük hamur ve taptaze malzemelerin oluşturduğu kaliteli pizzaları ve güler yüzlü personeliyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Her zaman en iyiyi sunmak için canla başla çalışan Little Caesars takımının bir parçası olmak üzere; Çanakkale restoranımızda görevlendirmek üzere Motorlu Kurye aranmaktadır.
 

 

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • En az ilköğretim mezunu
  • A2 ehliyeti olan
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Müşterilerimize karşı markamızı en iyi şekilde temsil edecek
  • Çanakkale'de ikamet eden
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
03-04-2017
İstihdam Türü
Part Time, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Paket Servis Elemanı
Referans No
Çanakkale
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
LİTTLE CAESARS-ÇELEBİ GIDA İş İlanları
Benzer İlan Aramaları LİTTLE CAESARS-ÇELEBİ GIDA, Motorlu Kurye arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa Başvurularım İlan Ara Mesajlarım CV'lerim