SİVAS PRIME MALL - YÖNETİCİ ADAYLARI

Bu ilan artık aktif değil.

MANGO - SİVAS PRIME MALL - YÖNETİCİ ADAYLARI

İş Açıklaması

Giyim ve aksesuar tasarlayan, üreten ve satan çok uluslu bir moda firmasıyız.  

Mağazalarımızda ve Barselona merkezlerimizde toplam 15.000 çalışanımız ile 109 ülkede 2.700'den fazla mağaza ağımız, Kadın, Erkek, Çocuk ve Violeta by MANGO olmak üzere güncel olarak dört farklı markamızla hizmet vermekteyiz.

Sorumluluk paylaşmayı, hem profesyonel hem de bireysel olarak gelişmeyi seviyorsanız ve büyüyen dinamik bir moda perakende satışı yapan şirketimizde  gelişmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!

Şimdi başvurun ve MANGO'da uzun ve başarılı bir kariyere başlayın.

‘’Dünyanın her bir şehrinde var olma’’ hedefimize ulaşmamızda bize eşlik edin.

 

İŞİN TANIMI

SİVAS PRIME MALL'da açılacak olan MANGO mağazamızda görev alabilecek, MT (Yönetici Adayı)  Programı ile yetiştirilmek üzere, yeni mezun, MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYLARI arıyoruz. 
 
Moda konusunda tutkulu, iddialı, güçlü iletişim becerilerine sahip, ticari zekası yüksek, geleceğin liderlerini aramıza bekliyoruz. 

 

Hayalleriniz bizimkiler ile aynı ise,

GELİN EKİBİMİZİN BİR PARÇASI OLUN!

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

 

Mağazacılık sektöründe kariyer hedefi olan, liderlik ve iletişim yeteneği kuvvetli, dinamik, hevesli, sonuç odaklı çalışabilecek, üniversite mezunu, İngilizce bilen. 

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
14-10-2016
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Yönetici Adayı
Referans No
sspark - mt
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
MANGO İş İlanları
Benzer İlan Aramaları MANGO, SİVAS PRIME MALL - YÖNETİCİ ADAYLARI arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Reklam
Benzer Pozisyonlar
Yönetici Adayı
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver