Tanzim Destek Elemanı (Kadıköy)

Bu ilan artık aktif değil.

Mapp Pazarlama - Tanzim Destek Elemanı (Kadıköy)

İş Açıklaması

Market, Bakkal ve Benzin İstasyonu gibi mağazalarda, hizmet verdiğimiz uluslararası bir FMCG firmasının ürünlerinin stok ve dizilim kontrolünü yapacak, perakendeciye ürünler hakkında bilgi verecek, dönemsel çalışabilecek "Tanzim Destek Elemanı" arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Kişisel görünümüne önem veren, iletişimi güçlü, 18-30 yaş aralığında, en az lise mezunu veya üniversite öğrencisi adayların başvurularını bekliyoruz.

Hızlı Tüketim -Tanıtım -Pazarlama -Satış -Satış Danışmanı -Merch

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
27-06-2022
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Mağaza Satış Danışmanı, Merchandiser, Görsel Merchandiser, Kıdemli Merchandiser, Mağaza Satış Personeli, Merchandiser Asistanı, Raf Tanzim Elemanı, Tanzim Destek Elemanı, Tanzim Teşhir Elemanı, Tanzim Teşhir Uzmanı
Referans No
2022-BT-TDE-34KADIKÖY
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Mapp Pazarlama İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Mapp Pazarlama, Tanzim Destek Elemanı (Kadıköy) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver