Remax Türkiye Gayrimenkul Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

RE/MAX Beta - Remax Türkiye Gayrimenkul Danışmanı

İş Açıklaması

1973 yılında kurulan- RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur.- Ülkemizde Tek Şirketler Grubu -tarafından 1997 yılında kurulan- RE/MAX Türkiye Genel Müdürlük, Türkiye ve KKTC'yi kapsamaktadır. RE/MAX Türkiye, yaygın modern ofisleri ve seçkin- gayrimenkul danışmanları aracılığı ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Kendi işini kurarak gelir elde etmek isteyen girişimci ruhların adresi RE/MAX, son 15 yıldır Türk gayrimenkul sektöründe hep ilklere imza attı. Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmeti, tüm dünyada gayrimenkul pazarlama imkânı, en yeni teknoloji ile en kapsamlı eğitimler, yaygın network ağı gibi pek çok faaliyet, bugüne kadar Türkiye'de ilk kez RE/MAX Türkiye tarafından hayata geçirildi.

RE/MAX farkını yaratan en önemli etken eğitim... Eğitimler, dünyada uygulanan pazarlama teknikleri ve trendlerini, teknolojideki son yenilikleri, sistemin işleyişini ve sektörde yaşanan gelişmeleri kapsıyor. Yurtiçinden ve yurtdışından alanında uzman, deneyimli eğitmenler tarafından RE/MAX-Türkiye Broker/Owner ve gayrimenkul danışmanları sürekli eğitimlere katılarak bilgilerini yeniliyor.

25 yaş ve üzeri Bay ve Bayan Gayrimenkul Danışmanları aramaktayız.

Bu iş için tecrübe gerekmez.Sabit bir maaş geliri söz konusu değildir.

Mimarlar, Mühendisler, Turizmciler, Finans uzmanları, Bankacılar, İnşaat pazarlama, Bilişim, Otomotiv sektöründeki profesyoneller ve Ev hanımları…

Geleceğinizi ve Kariyerinizi siz belirleyin!

Huzurlu bir ortamda kendi performansını en iyi şekilde ortaya koyabilecek , takım ruhu olan bir ekibin içinde yer alacak yol arkadaşları arıyoruz.

Sevdiklerinize zaman ayırmak için,

Gelecek kaygılarınızdan kurtulmak için,

Ertelediğiniz hobilerinizi gerçekleştirebilmek için,

Sabit değil, kendi performansınızla belirlediğiniz kazancı sağlamak için,

Artık kendi işinizin sahibi olabilmek için,

Her dönemin mesleği ‘’Gayrimenkul Danışmanlığı’’na hazır mısınız?

20 yıllık sektör geçmişi ödüllerle dolu REMAX BETA ‘Ataşehir’in en tecrübeli ofisidir.REMAX Beta’nın başarısının temel dayanağı ,’’İŞ ARKADAŞI DEĞİL,YOL ARKADAŞI’’ olan gayrimenkul danışmanlarına verdiği sürekli ve güncel saha eğitimidir. Tamamı konusunda eğitimli ve uzman ekibi ile RE/MAX BETA sektördeki iddialı ve itibarlı duruşunu koruyan, enerjisi ve tecrübesiyle de tüm sektör içinde örnek ofislerden birisidir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • İnsan İlişkilerinde başarılı,
  • İç Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip girişimciler,
  • İletişim becerileri yüksek, vizyon sahibi, gelişime açık, dinamik, dış görünümüne önem veren;
  • Güleryüzlü,
  • Öz disipline sahip,
  • Gelişime açık,
  • Hayatta ki hedeflerine ulaşmak isteyen,
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
01-12-2022
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Tam Zamanlı, Home Office
Eleman Sayısı
10
Pozisyon
Satış Danışmanı, Hizmet Danışmanı, Proje Danışmanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
RE/MAX Beta İş İlanları
Benzer İlan Aramaları RE/MAX Beta, Remax Türkiye Gayrimenkul Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver