Gayrimenkul Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

RE/MAX Fil - Gayrimenkul Danışmanı

İş Açıklaması
  • Çalışmanın temeli alınan hizmet bedellerinin paylaşımı esnasına dayanır.
  • Çalışma bölgesinde satılık/kiralık portföy oluşturmak, portföyleri kiralamak ve satmak için etkin bir pazarlama planı uygulamak.
  • Satıcı ve alıcı veritabanı oluşturmak.
  • Sektörle ilgili gelişmeleri takip etmek, bölgesindeki Pazar payında etkin bir yüzdeye sahip olmak.
  • RE/MAX etik kurallarına uymak.

RE/MAX TÜRKİYE

1997 yılında Türkiye’de kurulan ilk uluslararası gayrimenkul frenchise firması olarak çalışmalarına başlamıştır. TOYP tarafından finans ve girişimcilik dallarında “ en başarılı genç girişimci ve işadamı” ödülünü alan Murat Goldstayn tarafından kurulmuştur. Bugün Türkiye ve KKTC’de 40 şehirde 223 franchise ofisi ve 3.537 aşkın profesyonel gayrimenkul danışmanı ile ülkemizde hızla gelişen gayrimenkul sektöründe lider firma durumundadır.

RE/MAX FİL GAYRİMENKUL

Gayrimenkul Satış Direktörü Sertaç Çokaklı ve RE/MAX Fil ailesi 2008 yılından beri İzmir Karşıyaka ve Çiğli bölgelerinde gayrimenkul satış ve kiralama hizmeti vermektedir.İzmir ili işlem ve müşteri memnuniyeti şampiyonu olan RE/MAX FİL GAYRİMENKUL kendisine bağlı çalışan profesyoneller ile bölgenin en köklü ve istikrarlı gayrimenkul firmaları arasındadır.

RE/MAX Fil ailesi mensupları yıllarca değişik sektörlerde profesyonel eleman olarak belli bir maaş karşılığında çalışmışlardır. Şuan Gayrimenkul sektöründe kendi işlerinin patronu olmuşlardır, daha çok çalışmaktadırlar ve daha çok kazanmaktadırlar.

Bölgenin en büyük gayrimenkul ofisi olma özelliğine sahip olan REMAX FİL GAYRİMENKUL, ailesine katılan yeni profesyonellerine mesleği öğrenene kadar birebir oryantasyon imkanını sağlayan ve hukuk, finans alanında aktif destek veren tek gayrimenkul ofisidir.

SLOGAN

SIRADIŞI GAYRİMENKUL DANIŞMANLARININ,

SIRADIŞI KAZANÇLAR ELDE ETTİĞİ RE/MAX FİL MARKASINDAKİ

YERİNİZİ ALMAK İÇİN GELİN GÖRÜŞELİM…

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Sektörün en büyük firmasında kendi işinin sahibi olmayı istemek.
  • Masa başı işi tercih etmemek.
  • Aktif ve dinamik bir işte çalışmayı istemek.
  • İnsan ilişkilerinde güler yüzlü olmak ve ikna etme yeteneğinde olmak.
  • Belli bir hedefe odaklanmak ve o hedefe ulaşmaya gayret etmek.
  • Yüksek kazanç ve prestij sahibi olmayı hedeflemek.
  • İzmir Karşıyaka, Çiğli bölgelerinde oturuyor olmak.
  • Ücret veya maaş sisteminde çalışmanın kendisi için yetersiz olduğunu düşünen, vizyon sahibi, yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, başarı tutkunu olmak.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
03-01-2022
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
5
Pozisyon
Gayrimenkul Danışmanı
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
RE/MAX Fil İş İlanları
Benzer İlan Aramaları RE/MAX Fil, Gayrimenkul Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver