Kurumsal Gayrimenkul Firmasında Ofis Asistanlığı

Bu ilan artık aktif değil.

RE/MAX Fil - Kurumsal Gayrimenkul Firmasında Ofis Asistanlığı

İş Açıklaması

RE/MAX FİL GAYRİMENKUL;

RE/MAX Fil ailesi 2008 yılından beri İzmir Karşıyaka-Çiğli bölgelerinde satış, kiralama ve gayrimenkul değerleme hizmeti vermektedir.

RE/MAX Fil ailesi mensupları yıllarca değişik sektörlerde profesyonel olarak belli bir maaş karşılığında çalışmışlardır. Daha sonra gayrimenkul sektöründe kurumsal bir kimlik ile kendi işlerinin patronu olmuşlardır. Daha çok çalışmaktadırlar, daha çok profesyonelleşmektedirler ve daha çok kazanmaktadırlar.

Danışman tecrübesi, kurumsal ofis yapısı ile birlikte REMAX FİL Gayrimenkul bölgesinin en köklü ve en güçlü Gayrimenkul firmasıdır.

RE/MAX TÜRKİYE;

1997 yılında Türkiye’de kurulan ilk uluslararası gayrimenkul franchise firması olarak çalışmalarına başlamıştır. TOYP tarafından finans ve girişimcilik dallarında “ en başarılı genç girişimci ve işadamı” ödülünü alan Murat Goldstayn tarafından kurulmuştur. Bugün Türkiye ve KKTC’de 36 şehirde 271 franchise ofisi ve 4000 i aşkın profesyonel gayrimenkul danışmanı ile ülkemizde hızla gelişen gayrimenkul sektöründe lider konumdadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Çalışkan olmak
Güleryüzlü ve prezentable olmak
Ekip çalışmasına istekli ve beşeri ilişkileri iyi olmak
Bilgisayar kullanımına hakim olmak
Aktif ve dinamik bir işte çalışmak istemek.
İzmir Karşıyaka, Çiğli, bölgelerinde oturuyor olmak.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
22-03-2021
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Ofis Asistanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
RE/MAX Fil İş İlanları
Benzer İlan Aramaları RE/MAX Fil, Kurumsal Gayrimenkul Firmasında Ofis Asistanlığı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver