Gayrimenkul Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

Reha Medin Gayrettepe - Gayrimenkul Danışmanı

İş Açıklaması

İş Açıklaması

Gayrimenkul işini iyi bilen 10 yıllık tecrübeli bir broker ile primli ya da maaş+prim sisteminde çalışmak ister misiniz?

İstanbul’da gayrimenkul talebinin yüksek olduğu Gayrettepe/Beşiktaş bölgesinde bulunan kurumsal gayrimenkul şirketimiz satış ve kiralamalarda aracılık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda İstanbul’un çeşitli yerlerinde dönemsel olarak proje pazarlama ve satış ofisi hizmetleri sunmaktadır.

Bölgesel alanda portföy yaratacak ve müşterileri düzenli takip edebilecek ve istediği taktirde dönemsel projelerde görevlendirilecek konusunda deneyimli, deneyimsiz çalışma arkadaşları aramaktayız.

Gayrimenkul danışmanlığı eğitimleri ofisimizde verilecektir. Yaklaşık bir ay sürecek teorik ve saha eğitiminin yanı sıra sonraki süreçlerde de koçluk yapmaya devam ediyoruz.

Bulunduğunuz noktada artık ilerleyemiyorsanız, kurumsal bir marka ile bütünleşip daha çok kazanmak istiyorsanız sizi Gayrettepe'deki ofisimize davet ediyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Sabırlı, disiplinli, azimli
  • Türkçeyi düzgün kullanabilen, prezentabl
  • Para kazanma hevesi olan
  • Yaratıcı, iletişimi kuvvetli
  • En az lise mezunu
  • 25-45 yaş arası kadın-erkek
  • Deneyimli, deneyimsiz gayrimenkul danışmanları arıyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
08-03-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
3
Pozisyon
Aktif Pazarlama Görevlisi, Aktif Pazarlama Temsilcisi, Aktif Satış Görevlisi, Aktif Satış Temsilcisi, Görevli, Saha Elemanı, Saha Satış Temsilcisi, Satış Temsilcisi, Sorumlu, Temsilci
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Reha Medin Gayrettepe İş İlanları
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver