Gayrimenkul Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

REMAX Türkiye - Gayrimenkul Danışmanı

İş Açıklaması

Gayrimenkul sektörü, yılda 1,5 milyon taşınmazın el değiştirdiği bir sektördür. Dolayısıyla bu sektörde elde edilebilinecek kazanç; verilen hizmetin profesyonelliği ve başarısına, yani RE/MAX lisansına sahip bir gayrimenkul danışmanı olmanıza bağlıdır.

Eğer siz de;

  • İnsanlarla iletişimde ve ikna etmede başarılı,
  • Profesyonelliğin ve takım çalışmasının gücüne inan,
  • Girişimci ve araştırmacı bir yapıya sahip,
  • Hayatınızda ve kariyerinizde daha yüksekleri hedefliyorsanız bu iş tam size göre diyebiliriz!

RE/MAX gayrimenkul sektörü için profesyonelliğin sembolü haline gelmiş bir dünya markasıdır. 110 Ülkede, yaklaşık 6.500 Civarı Franchise 0fisi ve 100.000'e yakın Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır. Ofisleri ve çalışanları için sürekli geliştirilen organizasyon, eğitim ve pazarlama çalışmaları sayesinde; tüm ofislerinde üstün hizmet kalitesi, donanımlı ve eğitimli kadrolarıyla gayrimenkul sektörünün en çok tercih edilen ve ilk akla gelen markası olmayı başarmıştır.

Bu büyük ailenin üyelerinden RE/MAX ART ofisi ise Mart 2018'den beri Alanya'nın kurumsal gayrimenkul ofisi olarak Alanya/Antalya bölgesinde giderek büyüyen danışman kadrosuyla hizmet vermektedir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

RE/MAX ART ofisi;

  • Alacağı eğitimlerle RE/MAX çalışma yapısını benimseyerek gayrimenkul danışmanlığında profesyonelliği hedef edincek,
  • Konforlu ve sıcak çalışma ortamımızda ekibimizle tam uyum sağlayabilecek,
  • Teknolojiyle ve profesyonel eğitimlerle sürekli kendisini geliştirerek, kazancını artırmak isteyen yeni ekip arkadaşları arıyor!

Not: Adayların İngilizce, Rusça, Arapça dillerinden en az birini iyi seviyede biliyor olması tercih edilmesinde önemlidir.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
19-01-2021
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Gayrimenkul Danışmanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
REMAX Türkiye İş İlanları
Benzer İlan Aramaları REMAX Türkiye, Gayrimenkul Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver