Muhasebe Uzmanı

Bu ilan artık aktif değil.

Safe Spice Gıda Sterilizasyon San. ve Dış. Tic. A.Ş. - Muhasebe Uzmanı

İş Açıklaması

Sürdürülebilir tarım, kaliteli üretim, %100 müşteri memnuniyeti ilkelerini esas alan KÜTAŞ GRUB’unun şirketlerinden biri olan SAFE SPICE GIDA STERİLİZASYON SAN. VE DIŞ TİCARET A.Ş. , 1996 yılından itibaren faaliyetini sürdürümektedir.

Ege Serbest Bölge’de kurulu bulunan tesislerimizde steril edilen baharatlar mikrobiyolojik garanti kapsamında nihai ürün olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

SAFE SPICE olarak Mali İşler Departmanı organizasyonumuzda değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip “Muhasebe Uzmanı” aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • İlgili Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinden mezun

  • Genel muhasebe, gümrük işlemleri ve vergi konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi (Serbest bölge tecrübesi tercih sebebidir)

  • MS Office programlarına, özellikle Excel kullanımına hakim

  • SAP sistemine hakim

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
10-04-2017
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Uzman
Referans No
SS-MUHUZM
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Safe Spice Gıda Sterilizasyon San. ve Dış. Tic. A.Ş. İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Safe Spice Gıda Sterilizasyon San. ve Dış. Tic. A.Ş., Muhasebe Uzmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Reklam
Benzer Pozisyonlar
Uzman
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver