İŞ İLANI VER:0216 572 25 25
İŞ İLANI VER:0216 572 25 25
  • Ankara:0216 572 25 25
  • İzmir:0232 441 71 44
  • Antalya:0216 572 25 25
  • Bursa:0216 572 25 25
Firma Girişi
Sokak Görünümü
Bu konum için sokak görünümü mevcut değil :(

Saypol Çağrı Merkezi Hizmetleri - Flemenkçe Bilen Call Center Personeli

İş Açıklaması

Zou jij bij SayPol willen werken?

SayPol geeft ook de mogelijkheid om in het Nederlands op de Nederlandse markt te werken terwijl je in Istanbul woont. Op dit moment gaat het om het verkoop van telecomdiensten en energie van verschillende providers.

Omdat we op de Nederlandse markt gericht zijn, zijn we ook ingericht als een Nederlands bedrijf. We praten bijvoorbeeld alleen Nederlands met elkaar (ook als we even pauze hebben).

SayPol staat voor kwaliteit, transparantie en integere verkoop. Het is daarom ook logisch dat je eerst goed getraind wordt en trainen dat is bij ons een onderdeel van ons werk. En werken daar hoort een salaris bij, logisch bij SayPol.

De training over het gebruik van onze software wordt aangevuld met een intensieve product- en diensten-training. SayPol werkt, in tegenstelling tot andere vergelijkbare bedrijven, niet op projectbasis maar heeft een eigen pakket aan producten en diensten. Dit garandeert naast continuiteit ook een gegronde kennis van de diensten en producten. SayPol heeft speciaal voor deze producten en diensten een trainings director tot haar beschikking. Jarenlange ervaring wordt in dienst gesteld om jou succesvol te maken binnen SayPol.

Ja, en als je veel vraagt dan mag je ook best goed belonen. Daar kunnen we kort over zijn. Wij betalen het beste van allemaal. Daar kom je vanzelf achter wanneer je bij ons komt solliciteren.

Ben je geïnteresseerd bezoek onze website en meld je aan www.saypol.nl en vul het contact formulier in en we nemen snel contact met je op.

Tenslotte, heb je ervaring dan moet je bereid zijn zaken anders op te pakken, wij doen alles net even anders maar, wij denken BETER en LEUKER!

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

wat bieden wij
- in het eerste jaar al 20 vakantiedagen
- verzekering word gestort op een volle maand
- Vakantie geld
- shuttle op bepaalde plekken en rijskosten vergoeding
- Bonus!
- Ticket restaurant kaart
- hoge loon
- Leuke werk sfeer

en voor dit allemaal vragen we best veel

- een hollandse werkmentaliteit
- alleen tevreden zijn wanneer de klant tevreden is
- je moet humor bezitten anders is er echt geen plaats voor je bij ons
- je bent flexibel want de wereld verandert snel en wij veranderen net zo snel mee.

Voor meer info bel 0090-5468902104 !