Barista - Starbucks Çorlu

Bu ilan artık aktif değil.

Starbucks - Barista - Starbucks Çorlu

İş Açıklaması

Kuveyt merkezli Alshaya Grubu 2002 yılında, Türkiye’deki operasyonuna başlamıştır.Bugün, Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir. Bath and Body Works, Le Pain Quotidien, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop ve Victoria's Secret Türkiye’de Alshaya Group tarafından temsil edilen markalardır.

Yaygınlaşan mağaza operasyonlarıyla mevcut marka portföyünü tüketiciyle buluşturmaya devam ederken, büyüyen marka portföyüyle de yeni markaların lansmanlarını hedeflemektedir.

1971 yılında Amerika’da kurulan Starbucks; her mağazamızı ilk kez açıyor, her içeceği ilk kez hazırlıyor, her misafiri ilk kez karşılıyor gibi insan ruhuna ilham kaynağı olmak misyonuna sahiptir. 2003 yılından bu yana Türkiye’de yaşatılan Starbucks Deneyiminin temel parçaları; mağazalarımız, partnerlerimiz (çalışanlarımız) ve misafirlerimizden oluşmaktadır.

Tekirdağ Çorlu'daki mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar (Servis Elemanları)" arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Mağazacılık alanında kariyer basamaklarını hızla çıkmayı hedefleyen

Müşteri taleplerini güleryüzle karşılayan

Ekibindeki kişilerle uyum içerisinde çalışabilecek

Sürekli gelişimi hedefleyen

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

Takım Arkadaşları Arıyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
24-08-2022
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Bar Elemanı, Barista, Barmen, Barmen/Barmaid, Garson, Bar Garsonu, Barboy, Bargirl, Bar Sorumlusu, Kahve Uzmanı
Referans No
SBUX2-1407
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Starbucks İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Starbucks, Barista - Starbucks Çorlu arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver