Çok iyi derecede Fransızca bilen,örme konusunda bilgi sahibi,tekstil sektöründe min. 4 yıl tecrübeli,mümessil ofis için müşteri temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

Bu ilan artık aktif değil.

Studio Tekstil - Çok iyi derecede Fransızca bilen,örme konusunda bilgi sahibi,tekstil sektöründe min. 4 yıl tecrübeli,mümessil ofis için müşteri temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

İş Açıklaması

Mümessil ofiste çalışacak, çok iyi dercede Fransızca bilen, örme konusunda bilgi sahibi,tekstil sektöründe min. 4 yıl tecrübeli,sipariş alımından sevkine kadar olan süreci yürütebilecek dinamik müşteri temsilcisi aranmaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Çok iyi derce fransızca ,orta derecede İngilizce bilen,örmede deneyimli müşteri temsilcisi

veya
İlanı Şikayet Et
Benzer İlan Aramaları Studio Tekstil, Çok iyi derecede Fransızca bilen,örme konusunda bilgi sahibi,tekstil sektöründe min. 4 yıl tecrübeli,mümessil ofis için müşteri temsilcisi arayışımız bulunmaktadır. arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver