Egzersiz Uzmanı

Bu ilan artık aktif değil.

SUPERSLOW ZONE ANKARA - Egzersiz Uzmanı

İş Açıklaması

SperSlow Zone' a davetlisiniz. Şimdiye kadar gördüğünüz tüm egzersiz stüdyolarından çok farklı bir sistem uygulanıyor. SuperSlow Zone egzersizleri kişiye özel planlanır ve sertifikalı özel çalıştırıcılar eşliğinde 20 dakikalık seanslar halinde uygulanır. Haftada 1 veya 2 kez uygulanan egzersiz seanslarıyla kas kütlesi artar, duruş düzelir, kimi rahatsızlıklar kendiliğinden iyileşir. Çok daha güçlü kaslara ve sıkı bir vücuda sahip, eklem ya da sırt ağrıları olmayan memnun üyeler oluşur. Tüm üyeler, verilen hizmetten çok memnun kalır ve amaçladıklarından fazlasını alırlar. Çalıştırıcıdan beklediğimiz; SuperSlow Zone sertifikasyon aşamasından geçip, öğrendiği tekniği, çalıştırdığı üyelere uygulamasıdır.

Not : Başvurularınızın fotoğraflı olması önemlidir.

Önyazı kısmına bu işin size çekici gelen yönünü yazmanızı rica ederiz. Bunun dışında yapabileceğiniz katkılardan bahsedebilirsiniz, beğendiğiniz özelliklerinizi de vurgulayabilirseniz sizi gözden kaçırmamızı engellemiş olursunuz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Spor geçmişiniz olsun, spor yapmayı seviyor olun, yani konuya yabancı olmayın.

Meraklı olun, öğrenmek isteyin, bir başkasına faydalı olmak, onun, gözünüzün önünde fiziksel ve ruhsal olarak değişmesinden, sürekli iyiye gitmesinden mutlluluk duyabilin. Çok etkili ve güzel işleyen bir sistemin parçası olacaksınız, hizmetinizden faydalanan insanlar hep gülümseyecek size, gençleşen bedenleri için size teşekkür edecekler, hayatın yorgunluğunu omuzlarından alıp duruşlarınızı düzelttiğinizde ya da artık eskisine göre kendilerini çok daha çekici hissettiklerinde onlarla birlikte mutlu olmayı isteyin.

Bu sadece basit bir egzersiz işi değil.. Hayatları değiştirmeye hazır olun. güzel dostluklara aynı zamanda.

Siz de görünüşünüze özen gösterin, siz de sıkı, ince, güçlü ve dayanıklı olun.

Size kolay bir iş sunmuyoruz, çoğunlukla uzun çalışma saatleri, vardiyalı çalışmaya hazır olun.

İnsanlar çoğunlukla irrasyonel davranır, kendileri için neyin doğru olduğunu, ne yapmaları gerektiğini bilemeyebilirler kolayca; siz yönlendirin ! kararlarını etkileyebilin, satış yapmayı sevin.

bize sadece cv nizi yollamayın, bizimle çalışmak istediğinizi, en azından şöyle bi oturup iki laf etmek istediğinizi belli edin.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
17-10-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı, Yeni Mezun
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
Eğitmen, Fizyoterapist, Spor Eğitmeni
Referans No
005
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
SUPERSLOW ZONE ANKARA İş İlanları
Benzer İlan Aramaları SUPERSLOW ZONE ANKARA, Egzersiz Uzmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver