Mağaza Satış Personeli (Ön Muhasebe Bilgisi Olan)

Özler Klima - Mağaza Satış Personeli (Ön Muhasebe Bilgisi Olan)

İş Açıklaması

1992 yılında kurulan ÖZLER KLİMA, klima sistemleri, montajı ve bakımı konularında geniş bir deneyime sahiptir. Çeyrek asırı aşan geçmişinde çok sayıda projeyi, profesyonellik anlayışıyla ortaya konan işçilik sayesinde başarıyla tamamlamıştır.

Uzmanlığımız

Şirketimiz, her seviyede klima sistemine yönelik geniş yelpazede satış hizmeti sunmaktadır. Ekibimiz, uzun süredir bu sektörde bulunan yüksek nitelikli profesyonellerden oluşmaktadır.

İzmir Karşıyaka Girne caddesinde bulunan klima satış mağazamızda görev alabilecek '' ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ '' arayışımız bulunmaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • En az lise mezunu,
  • Ön muhasebe bilgisi olan,
  • İzmir Karşıyaka'da ikamet eden,
  • 20-35 yaş arası,
  • Office programlarını bilen,
  • Satış tecrübesi olan,
  • BAYAN.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
18-05-2024
Maaş Aralığı
35.000 - 40.000 TL
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Mağaza Satış Danışmanı, Mağaza Satış Elemanı, Mağaza Satış Temsilcisi, Mağaza Satış Uzmanı, Ön Muhasebe Elemanı, Ön Muhasebe Uzmanı, Ön Muhasebe Görevlisi
Referans No
M.S.P. - 05-2024
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Özler Klima İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Özler Klima, Mağaza Satış Personeli (Ön Muhasebe Bilgisi Olan) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver