Aşçı

Bu ilan artık aktif değil.

Lider Kalıp - Aşçı

İş Açıklaması

Dilovasında bulunan firmamiza 60 kişiye yemek yapacak yemekhaneden her işten sorumlu aşçı ihtiyacımız var.

Gebze , Çayırova , Pendik , Kartal istikameti E-5 yakın oturması şartı vardır. Servislerimiz Kartal servisi E-5 üzerinden devam eder. Pendik servisimiz Kavakpınar - Esenler devam eder.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

40-50 yaş arası deneyimli sigara kullanmayan , İşini düzgün , tertipli yapan temizliğe ve hijyene önem veren , hijyen belgesi olan , güleryüzlü işten hiçbirşekilde kaçmayan işine işyerine sahip çıkan , işine sadık kalıcı , Eli lezzetli olan , pratik çözümler sunabilecek , yapabilecek , eli çabuk , Mutfakta çalışan yardımcı arkadaş ve temizlik yapan arkadaşla uyum sağlayıp iyi geçinebilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var.

veya
İlanı Şikayet Et
Başvuru İçin Cep Telefonu
İlgili Kişi
KEZBAN DEMİRHAN
İlan Tarihi
04-04-2024
İstihdam Türü
Mavi Yaka, Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Aşçıbaşı, Soğuk Aşçı/Ahçı, Sous Chef, Sous Chef Yöneticisi, Uçan Aşçı, Yönetici Aşçı Şefi, Chef De Partie, Demi Chef
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Lider Kalıp İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Lider Kalıp, Aşçı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver