Nevşehir Tanzim Destek Elemanı

Bu ilan artık aktif değil.

Mapp Pazarlama - Nevşehir Tanzim Destek Elemanı

İş Açıklaması

Market, Bakkal ve Benzin İstasyonu gibi mağazalarda, hizmet verdiğimiz uluslararası bir FMCG firmasının ürünlerinin stok ve dizilim kontrolünü yapacak, perakendeciye ürünler hakkında bilgi verecek, dönemsel çalışabilecek "Tanzim Destek Elemanı" arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Kişisel görünümüne önem veren, iletişimi güçlü,18-35 yaş aralığında, en az lise mezunu veya üniversite öğrencisi adayların başvurularını bekliyoruz.

Hızlı Tüketim -Tanıtım -Pazarlama -Satış -Satış Danışmanı -Merch

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
20-02-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Promosyon Satış Temsilcisi, Tanıtım-Promosyon Hostesi, Tanıtım-Promosyon Uzmanı, Tanıtım-Promosyon Stajyeri, Tanıtım-Promosyon Elemanı, Tanıtım-Promosyon Satış Temsilcisi, Tanıtım-Promosyon Temsilcisi, Promosyon Elemanı, Promosyon Uzmanı, Tanzim Destek Elemanı
Referans No
BT-TDE-34-04
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Mapp Pazarlama İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Mapp Pazarlama, Nevşehir Tanzim Destek Elemanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver