Elektrik Mühendisi Veya Elektrik / Elektronik Mühendisi

Bu ilan artık aktif değil.

Setaş Enerji San.Tic.Ltd.Şti. - Elektrik Mühendisi Veya Elektrik / Elektronik Mühendisi

İş Açıklaması

SETAŞ olarak 2002 yılında çıktığımız yolculuğumuzda, faaliyet alanlarımızı yıllar içerisinde arttırarak bugüne ulaştık. Bugün, SETAŞ birden fazla şirketten oluşan bütünleşik bir enerji firması olarak hizmetlerini sürdürmekte. Başarıyı her zaman birinci hedefimize koyarak; genç ve dinamik kadromuzla beraber değerlerimiz kapsamında ülkemizin verimliliği için “ Doğal, Sürdürülebilir, Yaşam Mühendisliği ” vizyonu ile çalışmaktan gurur duyuyoruz.

SETAŞ olarak neler yapıyoruz?

Dünyamızı, çevremizi ve geleceğimize değer katmak için 2007 yılında 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanununun Türkiye’ de yayınlanması ile Enerji Bakanlığınca yetkilendirilmiş Ege bölgesindeki ilk EVD (Enerji Verimliliği Danışmanlık) şirketi olmanın gururuyla enerjinizi verimli kullanmanız için çalışmalar yapıyoruz. Başarıyı her zaman birinci hedefimize koyarak; genç ve dinamik kadromuzla beraber değerlerimiz kapsamında ülkemizin verimliliği için çalışıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Sahada yapılan ölçüm ve çalışmaların sonucunda iyi bir raporlama yapabilen,
  • Projeleri uygularken titizle sahada takip yapmayı ve uygulamayı birebir kontrol ederek hatasız olmasını sağlayabilen,
  • İşi için gerekli her türlü programını rahatlıkla kullanabilen; bu alanda yenilikleri takip etmeyi ve öğrenmeyi temel ilkesi haline getiren,
  • Ekibi ile bir bütün halinde çalışabilen, ekibi işin tamamında destekleyen ve her durumda yanlarında olan; kendinden emin bir şekilde liderlik yapabilen,
  • Aktif araç kullanabilen,
  • İşi ve yaşamı arasında dengeyi sağlayabilen; bununla beraber gerektiği zaman esnek saatlerde çalışabilen,
  • Enerji Kimlik Belgesi konusunda tecrübe sahibi olan,
  • Elektrik, Elektrik/Elektronik Mühendisleri aramaktayız.

“Doğanın Enerjisini Yaşam Enerjisine Dönüştürmek” misyonu ile çıktığımız bu yolculukta, sizi projelerimizde beraber çalışmak üzere aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Özgeçmişiniz aracılığıyla tanışıp, birlikte özgeleceğinizi yazmak dileğiyle başvurularınızı bekliyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
29-01-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Elektrik Mühendisi, Elektrik/Elektronik Mühendisi, Elektrik/Elektronik Yüksek Mühendisi, Elektrik Yüksek Mühendisi
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Setaş Enerji San.Tic.Ltd.Şti. İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Setaş Enerji San.Tic.Ltd.Şti., Elektrik Mühendisi Veya Elektrik / Elektronik Mühendisi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver