İnşaat Teknikeri

Bu ilan artık aktif değil.

ART-YOL MÜHENDİSLİK - İnşaat Teknikeri

İş Açıklaması

HAKKIMIZDA

1987 yılında Türkkan Mühendislik Hizmetleri adı altında statik betonarme projeler yaparak başlayan çalışma hayatımız; 1992 yılında ART-YOL Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ltd. Şti. kurulması ile devam etmiştir.

Kurulduğundan günümüze kadar yapılan proje çalışmalarından dolayı şirketimiz Dünya inşaat teknolojisinde meydana gelen gelişmeleri anında izleme ve uygulama imkanına sahip olmuştur. 1998 yılında yeniden yapılanan ART-YOL MÜHENDİSLİK, PROJE, MÜTEAHHİTLİK, YAPI KİMYASALLARI SATIŞ VE UYGULAMA konularında uzman teknik personeli ile hizmet vermektedir. Bugün artık kendi alanında lider konuma gelen firmamız konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Aldığı her işi zamanında teslim ederek kendisi için yeni bir referans olarak gören firmamız, çalışmalarının her noktasında mühendislik ilkelerinden asla ayrılmayan, iyi niyet ve dürüstlükten taviz vermeyen yapısı ile emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Üstleneceğimiz görevi, dürüstlük ilkelerine bağlı kalarak sürdürmek başlıca prensibimizdir.

Betonarme yeni bina ve güçlendirme projeleri hazırlayan firmamızda statik ofiste çalıştırılmak üzere, kat kalıp planları, kolon, kiriş, perde detayları ve aplikasyon planlarının çizilmesi ve metraj tablolarının oluşturulması işinde görev almak üzere;

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Teknik ve meslek liselerin yapı ressamlığı ve üniversitelerin inşaat teknikerliği bölümünden mezun olmuş,

  • Tercihen betonarme güçlendirme projelerinde deneyimli,
  • En az 5 yıl tecrübeli,
  • MS Office ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Ekip çalışmasına uyumlu,
  • İletişim yeteneği güçlü,
  • İş disiplini olan,
  • Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış(erkek adaylar için)
  • Aktif olarak araç kullanabilen,

Teknik Ressam takım arkadaşları arıyoruz

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
26-11-2020
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Teknik Ressam
Referans No
İnş.Tek.
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
ART-YOL MÜHENDİSLİK İş İlanları
Benzer İlan Aramaları ART-YOL MÜHENDİSLİK, İnşaat Teknikeri arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver