Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisi

Bu ilan artık aktif değil.

THY Teknik - Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisi

İş Açıklaması Sahip olunan tecrübe veya uzmanlık alanı doğrultusunda; mühendislik hizmetleri, uçak bakım, uçak komponent bakım, hat bakım veya ilgili diğer idari/operasyonel hizmetlerin yerine getirilmesi.
THY Teknik A.Ş., sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta Türk Hava Yolları olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine "uçak, komponent bakım ve mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisidir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 1. Üniversitelerin Uçak/Uzay/Havacılık mühendislik alanlarından birinden mezun olmak (yabancı üniversiteler için denklik belgesi istenecektir)2. İyi derecede İngilizce bilmek (yazılı ve sözlü)3. Seyahat engeli olmamak4. Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak5. Askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak (erkek adaylar için)
Temel Yetkinlikler1. Etkin iletişim becerisi2. Planlama, organize etme, kontrol ve takip yeteneği3. Takım çalışmasına yatkınlık4. Sonuç odaklılık5. Sürekli öğrenme6. Kurumsal temsil yeteneği
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
24-11-2014
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Tam Zamanlı
Pozisyon
Mühendis
Referans No
Muh-14-01
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
THY Teknik İş İlanları
Benzer İlan Aramaları THY Teknik, Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver