Genel Başvuru IKEA Kartal

Bu ilan artık aktif değil.

IKEA - Genel Başvuru IKEA Kartal

İş Açıklaması

IKEA Türkiye olarak biz, çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratmak vizyonu ile çalışan, birlikte çalışmaktan keyif alan, sade ve dürüst bir hayat görüşünü benimsemiş, birlikte öğrenen ve gelişen bir ekibiz. Eğer sen de bizimle aynı heyecanı taşıyor ve değerlerimizi paylaşıyorsan, seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Müşterilerine birçok fikir, çözüm ve ilham sunmayı hedefleyen, mobilya ve ev aksesuarları sektöründe lider olan IKEA markasının İstanbul Kartal Mağazası'nda Satış, Yiyecek ve İçecek, Müşteri Hizmetleri, Lojistik Departmanlarında çalışarak fark yaratabileceğine inanan, perakende sektörüne ilgi duyan çalışma arkadaşları arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Lise mezunu ve/veya üniversite öğrencisi
  • İnsan ilişkileri kuvvetli ve güleryüzlü
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Perakende sektöründe çalışmaya istekli
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
  • Full-time çalışacak erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Başvurularınızda yarı zamanlı (part-time) / tam zamanlı (full-time) çalışma tercihlerinizi ve varsa çalışmak istediğiniz bölümleri belirtmenizi rica ederiz.

*Full-Time Ekip Üyeleri, IKEA Türkiye bünyesinde tam zamanlı olarak haftanın 5 günü, vardiya sistemiyle çalışır. Part-Time Ekip Üyeleri ise haftanın en fazla 4 günü, vardiya sistemiyle çalışır.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
20-04-2021
İstihdam Türü
Part Time, Tam Zamanlı
Pozisyon
Eleman
Referans No
KRTL - GNL
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
IKEA İş İlanları
Benzer İlan Aramaları IKEA, Genel Başvuru IKEA Kartal arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver