Capacity AVM Part Time Kampanya İzin Hostesi

Bu ilan artık aktif değil.

Bu Tanıtım Organizasyon - Capacity AVM Part Time Kampanya İzin Hostesi

İş Açıklaması Capacity AVM'de 2 aylık süreçte gerçekleşecek olan Milli Piyango İdare'si izinli kampanya organizasyonu kapsamında kampanya sorumlusu olarak görev almak üzere bayan personeller aranmaktadır.
Görev Tanımı: AVM içerisindeki kampanya standında kampanya kayıt işlemlerinin yürütülmesi, bilgilendirme, yönlendirme ve kampanyayla ilgili tüm işlemlerin yürütülmesi şeklinde olacaktır. Kampanya 20 Aralık - 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir. İzin personeli 29 Aralık itibariyle haftada 6 gün izin kullanan personellerin yerine görev alacaktır.
Çalışma Tarih Aralığı: 29 Aralık - 20 Şubat Toplam 48 gün görev alınacaktr.
TOPLAM NET MAAŞ: 2300 TL + SSK. (Yol ve yemek içerisinde.)
Çalışma Saatleri: İzin kullanan personele göre değişecek 3 gün 10:00-18:00, 3 gün 14:00-22:00 vardiyasında görev alınacaktır.
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -20-35 yaş arasında,-Prezantabl,-İş disiplinine sahip,-İnsan ilişkilerinde başarılı,-Dönemsel olarak gerçekleşecek olan bu çalışmayı sorumluluk sahibi şekilde tamamlayabilecek olan adayların başvurularını bekliyoruz.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
19-11-2014
İstihdam Türü
Staj, Part Time, Dönemsel, Proje Bazlı, Yeni Mezun, Tam Zamanlı
Pozisyon
Etkinlik Elemanı, Etkinlik Sorumlusu, Hostes, Müşteri Temsilcisi, Organizasyon Temsilcisi, Tanıtım-Promosyon Hostesi, Tanıtım-Promosyon Elemanı, Tanıtım-Promosyon Sorumlusu, Tanıtım-Promosyon Temsilcisi, Temsilci
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Bu Tanıtım Organizasyon İş İlanları
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver