Bu ilan artık aktif değil.
Asistanik İnsan Kaynakları - Mobil Müşteri Danışmanı (Almanca Bilen)
İş AçıklamasıMerhaba, danışmanlığını sağladığımız kurumsal firmamızın telekominükasyon porjesi için " Mobil Müşteri Danışmanı" aramaktayız. Ev İnterneti, Televizyon ve mobil cihazlar ile ilgili arayan müşterilere destek sağlanacak. Görüşme esnasında satış yapılabilir. Örnek: Teknik sorun yaşayan bir müşteri var, görüşme esnasında farklı bir ürünün satışı yapılabilir.
İnternet alışverişi yapan müşterilerin alışveriş öncesi veya sonrası bilgi taleplerini telefondan veya chat üzerinden yanıt vermeyi kapsar.
Projemizin 15650TL net paket ücreti ve primi vardır. Vardiyalı çalışma saati ve değişimli iki gün tatildir.
Çalışma saatleri kış mevsiminde 10:00 - 00:00 , Yaz mevsiminde de 09:00 -23:00 arasında 9 saatlik çalışma planlanır.
18000 TL Brüt Ücret+ Günlük 41 TL, aylık 900 TL Multinet+ 3.aydan itibaren 2000 TL Brüt Performans Primi+ 6 ay kıdemden sonra her çeyrekte 4250 TL Brüt Bonus+Satış Primi
Haftada 2 gün izin yapılmaktadır.
Bilgisayar ve ekipmanlar firma tarafından karşılanacaktır eğitim öncesi tarafınıza ulaştırılacaktır. Eğitim 4 haftadır.
İstenen Yetenek ve UzmanlıklarBeklenen yetkinlikler,
- Almancayı akıcı olarak konuşabilmek,
Bilgisayar kullanımınızın iyi olması,Home office çalışma ortamınızın olması gerekmektedir.
"ASİSTANİK İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ