Victoria S Secret Mağaza Müdür Yardımcısı Palladium Avm

Bu ilan artık aktif değil.

Shaya Mağazacılık - Victoria S Secret Mağaza Müdür Yardımcısı Palladium Avm

İş Açıklaması

Shaya 2002 yılında, Kuveyt merkezli Alshaya Grubu'nun Türkiye yatırımı olarak kurulmuştur. Shaya Moda-Hazır Giyim,Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir. Bath and Body Works, Le Pain Quotidien, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop, Victoria's Secret Türkiye'de Shaya tarafından temsil edilen markalardır.
Victoria's Secret Güzellik & Aksesuar mağazaları ödüllü parfümleri, eşsiz vücut bakım ürünleri, seçkin külotları, şık çanta ve bavul gibi ürünleri müşterilerin beğenisine sunar. Victoria's Secret ünlü süper modelleri ve dünyaca ünlü podyum showları ile önde gelen uzman kadın iç çamaşırı ve güzellik ürünleri perakendecisi olan Victoria’s Secret Palladium mağazamız için Mağaza Müdür Yardımcısı aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  • Sorumlu olduğu mağazada belirlenen satış hedeflerini gerçekleştirecek ve iyileştirme önerilerinde bulunabilecek,
  • Mağaza ekibine liderlik edebilecek,
  • Operasyon standartlarının tam ve doğru uygulanmasını sağlayabilecek,
  • Müşteri iletişimi, ürün bilgisi, iletişim becerisi ve satış performansını takip ederek personelin gelişiminde aktif rol oynayacak.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
18-04-2018
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Yönetici Adayı
Referans No
VSFA76
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Shaya Mağazacılık İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Shaya Mağazacılık, Victoria S Secret Mağaza Müdür Yardımcısı Palladium Avm arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Benzer Pozisyonlar
Yönetici Adayı
Anasayfa Başvurularım İlan Ara Mesajlarım CV'lerim