Uçak Bakım Teknisyeni

Bu ilan artık aktif değil.

THY Teknik - Uçak Bakım Teknisyeni

İş Açıklaması

THY Teknik A.Ş. Uçak Bakım Teknisyenleri Arıyor

Sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta THY A.O. olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine "uçak ve komponent bakım ile mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisi olan THY Teknik A.Ş.; Sivil Havacılık Yüksekokulları veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerinin; Uçak Bakımı Gövde Motor - Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olan kişiler için işbaşı eğitim programı düzenleyerek 3 ay sonra bünyesinde istihdam edecektir. Bu 3 aylık işbaşı eğitim programı süresince kursiyerlerin katılımcı zaruri giderleri (günlük 50 TL) ve sigorta prim giderleri İŞKUR tarafından karşılanacaktır.
 

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Aranan Nitelikler

1. Aşağıdaki okul ve bölümlerin birinden mezun olmak;
Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
      * Uçak Bakım Gövde Motor
      * Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik
2. T.C. Vatandaşı olmak
3. 31.07.1988 ve sonrasında doğmuş olmak
4. Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
5. İyi derecede İngilizce bilmek
6. İşe kabul edilmesi halinde vardiyalı çalışabilecek durumda olmak
7. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir.)
 

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
22-06-2016
İstihdam Türü
Yeni Mezun, Tam Zamanlı
Pozisyon
Teknisyen
Referans No
TT-SHYO-2016-06
Eğitim Seviyesi
Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
THY Teknik İş İlanları
Benzer İlan Aramaları THY Teknik, Uçak Bakım Teknisyeni arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver