Kentsel Dönüşüm Uzmanı

DYD GROUP - Kentsel Dönüşüm Uzmanı

İş Açıklaması

2012 yılından beri İstanbul’da faaliyet gösteren firmamıza KENTSEL DÖNÜŞÜM DANIŞMAN‘ları alınacaktır.

Firmamız ülkemizde kentsel dönüşüm yasası çıktığı günden itibaren faaliyet göstermektedir. Özellikle Kadıköy bölgesinde biriken portföyümüzü paylaşabileceğimiz güvenilir, süreçlere vakıf KENTSEL DÖNÜŞÜM DANIŞMAN’ ları alınacaktır.

İŞ TANIMI ;

Portföyümüzde bulunan kentsel dönüşüm projelerine konu olan arsaların hissedarlarıyla düzenli kontaklar kurarak talepleri en iyi şekilde analiz edip yatırımcılara sunulması iş ve işlemlerini yürütebilecek ve sonuçlandırmak.

Düzenli kayıt ve raporlama yapmak .

Danışmanın portföyünde bulunan talepleri belirlenmiş olan, geliştirilmiş ve sona yaklaşmış kentsel dönüşüm projelerinin yatırımcılara sunularak yüklenici temin etmek için gerekli arama, reklam ve satış faaliyetlerini yürüterek sonuçlandırmak.

Anlaşma sağlanmış olan kentsel dönüşüm projelerinde noter sözleşmesi imzalama süreçlerini organize ederek sonuçlandırmak.

Danışmanın kendi portföyündeki Kentsel dönüşüm projelerine konu olan arsaların kat malikleriyle yapılacak olan toplantılarını organize etmek toplantı tutanaklarını hazırlamak.

Danışmana, firma tarafınca atanan işlere ek olarak sahip olduğu portföye ilave yeni işler katarak portföy geliştirmek ve oluşturulan portföye ilişkin düzenli aralıklarla güncelleme yapmak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

ARANAN GENEL NİTELİK ;

  • Güçlü ilişkiler ağına sahip, deneyimlerini bizlerle paylaşmak isteyen, hızlı ve etkili çözümler üretmekte hedefleri olan insan ilişkileri kuvvetli olan,
  • Sistemli, hedef odaklı çalışacak,
  • Pozitif bakış açısına sahip
  • Bu sektörde kariyer yapmayı isteyen,
  • Yüksek prim sistemiyle çalışabilecek,
  • Güler yüzlü, dürüst, diksiyonu düzgün,
  • Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi
  • Müşteri yönetimine ve iş takibi konusunda kendine güvenen
  • Giyimine özen gösteren, prezantabl personeller tercih edilecektir.
veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
22-05-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
4
Pozisyon
Gayrimenkul Danışman Asistanı, Gayrimenkul Danışmanı, Kentsel Dönüşüm Uzmanı, Satış Pazarlama Danışmanı, Satış Pazarlama Elemanı, Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, Satış Pazarlama Müdürü, Satış Pazarlama Şefi, Satış Pazarlama Temsilcisi, Satış Pazarlama Uzman Yardımcısı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
DYD GROUP İş İlanları
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver