Sevkiyat Şoförü

Bu ilan artık aktif değil.

Biçen Gıda - Sevkiyat Şoförü

İş Açıklaması

Kurulduğumuz günden bu yana çalışanlarımıza; insana değer veren yaklaşım göstermeye ve verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz.

Çalışanlarımızın gelişimine katkıda bulunmak, şirketimizin vizyon, misyon ve değerleri ile örtüşen objektif, karşılıklı saygı ve yardımlaşmaya dayanan huzurlu bir çalışma ortamı yaratmak öncelikli hedefimizdir.

  • Depo ve Sevk hizmetlerinin tanımlı yönetim sistemi şartlarına uygun gerçekleştirilmesini sağlamak. Depo genel tertip ve düzenini sağlamak. Envanterin ve stokların sağlıklı işlenmesini sağlamak.
  • Günlük mağazalardan gelen hal siparişlerini sevkiyata hazır hale getirip sevk edilmesini sağlamak.
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
  1. Biçen A.Ş. nin belirlediği Yönetmelik, Talimat ve Prosedürlere uymak
  2. Belirlenen kural ve talimatlar doğrultusunda tedarikçiden gelen hal ürünlerinin kontrollü şekilde tartımlarını yaparak mal kabulünü sağlamak.
  3. Deponun yerleşim düzenini sağlamak.
  4. Mağazalardan gelen istek doğrultusunda veya yeni gelen bir ürünün dağıtımını sağlamak amacıyla, hal ürünleri için şubelerden sipariş istek listelerini alarak gerekli ürünleri hazırlamak, zamanında teslimini sağlamak.
  5. Bozuk, deforme olan ürünlerde ilgili satın alma ile görüşerek (Merkez depo müdürü onayı doğrultusunda) imhasını veya iadesini sağlamak.
  6. Merkez yönetim tarafından belirtilen periyodlarda sayım işlemini en doğru şekilde yapmak, stokların tutmasını sağlamak.
  7. Depoda gıda ve gıda dışı ayrımı yaparak hijyen kurallarını sağlamak.
  8. İşe giriş ve çıkışlarda parmak okuma cihazına parmak okutmak.
  9. Şirket kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmek.
veya
İlanı Şikayet Et
Başvuru İçin Sabit Telefon
Dahili
2909
Başvuru İçin Cep Telefonu
İlgili Kişi
ÇİĞDEM YILDIRIM
İlan Tarihi
25-06-2020
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
2
Pozisyon
Şoför, Kamyon Şoförü, Sevkiyat Şoförü
Referans No
ŞFR1
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Biçen Gıda İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Biçen Gıda, Sevkiyat Şoförü arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver