Ümraniye Cadde 2- Satış Danışmanı

Bu ilan artık aktif değil.

FLO Mağazacılık - Ümraniye Cadde 2- Satış Danışmanı

İş Açıklaması

3 kıtada 21 farklı ülkede faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde; FLO, In Street, Nine West, Lumberjack ve Reebok mağaza zincirlerinin yanı sıra, mağazalarımızda satışını gerçekleştirdiğimiz, toptan ve online satışını yaptığımız Kinetix, Polaris, Butigo, Dockers by Gerli, Mercedes gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markalarımız bulunmaktadır.

FLO perakende kanalımızda görev alarak aşağıdaki süreçlerden sorumlu olacak “Satış Danışmanı” arayışımız bulunmaktadır.

Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getirerek müşteri memnuniyetinin ve mağaza hedeflerinin gelişmesine katkı sağlamak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Burası FLO! Hayatına dokunduğumuz tüm paydaşlarımıza “Benim Geleceğim Burada’’ dedirtecek olan gelişimin daima peşinden gideriz. Bu gelişim fırsatlarından yararlanarak FLO’yu aidiyet duygumuzu besleyecek bir yaşam alanına dönüştürürüz. Bu yaşam alanını da hayatlarımızın ayrılmaz bir parçası olan teknoloji imkanlarından ayrı düşünmeyiz.

GENEL NİTELİKLER

  • Full time çalışmak isteyen,
  • Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesi kazanmak isteyen,
  • İş disiplinine sahip,
  • Müşteri odaklı düşünen,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip,
  • Genç, dinamik, güleryüzlü, esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

Flo Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. Çalışan Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ne https://kurumsal.flo.com.tr/calisan-adayi-aydinlatma-metni adresinden ulaşabilirsiniz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
30-12-2022
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Satış Danışmanı
Referans No
F-UNTRR
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
FLO Mağazacılık İş İlanları
Benzer İlan Aramaları FLO Mağazacılık, Ümraniye Cadde 2- Satış Danışmanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver