Kayseri Boyner Kategori Satış Yöneticisi

Bu ilan artık aktif değil.

Boyner Büyük Mağazacılık - Kayseri Boyner Kategori Satış Yöneticisi

İş Açıklaması

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Türkiye'nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu ve Türkiye’nin lider mağazalar zinciri. 1981’den bu yana müşteri mutluluğunu esas alan, sürekli öğrenen ve cesur adımlarla kendisini tutkuyla ileri taşıyan büyük bir aile… Türkiye'nin 378 ilinde 114 mağazası ile 300.000 m2 satış alanına ulaşan Boyner Büyük Mağazacılık, yaklaşık 6.500 çalışanı ile 120 milyonun üzerinde ziyaretçiye sahip…

İstanbul Anadolu Yakasında yeni açılacak Palladium Sports Boyner Mağazamız'da görev alacak, en az 4 yıl Aktif Spor Kategoride yöneticilik tecrübesi olan Satış Yöneticisi arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İŞ TANIMI

  • Sorumlu olduğu kategorideki satışların, belirlenmiş aylık ve günlük reyon hedefleri doğrultusunda gerçekleşmesini sağlamak üzere satış faaliyetlerini ve satış hizmet kalitesini izlemek, ekibine bilgi ve motivasyon desteği vermek.
  • Günlük mağaza açılışı öncesinde, ürün eksikliklerinin giderilmesini, mağaza görselliğine uygun ve satış verimliliğini artıracak biçimde kategori ve ürün düzenlemesinin yapılmasını sağlamak.
  • Kategorinin satış, stok, görsel, promosyon ve sayım gibi tüm operasyonel süreçlerinin şirket beklentileri doğrultusunda eksiksiz ve hatasız olarak organize etmek ve uygulanmasını sağlamak.
  • Kategoride müşteriye sunulan hizmetlerin, kuruluşun müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerine uygun nitelikte olmasını sağlamak üzere gerekli izlemelerde bulunmak, aylık ziyaretçi müşteri formlarındaki bilgileri bu çerçevede değerlendirmek, ekibinin bu konudaki bilgi eksikliklerini gidermek veya giderilmesi için yöneticisine bilgi vererek İnsan Kaynakları'ndan eğitim talep etmek.
  • Hizmet kalitesinin ve satış performansının artırılması konusunda ekibinin görüşlerini de alarak öneriler hazırlamak ve Mağaza Müdürü'ne iletmek.
  • Kendisine bağlı ekibin verimli ve etkin çalışabileceği koşulları oluşturmak, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, yetişmelerini sağlamak.
  • Ekibinin haftalık vardiya programını hazırlamak.

Yaratıcıyım, sürekli öğrenirim ve sorumluluk sahibiyim diyorsan, bu aileye seni de bekliyoruz!!

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
10-02-2020
İstihdam Türü
Part Time, Tam Zamanlı
Pozisyon
Satış Yönetici Adayı, Satış Yöneticisi, Satış Yöneticisi/Yönetmeni, Satış Bölüm Yöneticisi
Referans No
KAYSERİKSY
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
Boyner Büyük Mağazacılık İş İlanları
Benzer İlan Aramaları Boyner Büyük Mağazacılık, Kayseri Boyner Kategori Satış Yöneticisi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver