Yönetici Asistanı

Firma Adı Gizli - Yönetici Asistanı

İş Açıklaması

Uluslararası eğitim, danışmanlık ve organizasyon şirketimizin İstanbul ofisinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu (tercihen üniversite) bayan eleman alınacak. Adayın ofis işleri ile organizasyon konularında deneyimli olması ve yabancı dil bilmesi tercih nedenidir. Çalışma saatleri 09:00-18:00 arasında olup haftasonu çalışılmamaktadır. Sigorta ilk günden yapılmaktadır. Yemek var ve ayrıca yol ücreti ödenmektedir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

En az lise mezunu (tercihen üniversite) bayan eleman alınacak. Adayın ofis işleri ile organizasyon konusunda deneyimli olması ve yabancı dil bilmesi tercih nedeni.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
27-05-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Sekreter, Yönetici Asistanı, Yönetici Sekreteri, Yönetim Asistanı, Yönetim Sekreteri, Üst Düzey Yönetici Asistanı, Üst Düzey Yönetici Sekreteri
Referans No
2024-02
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Benzer İlan Aramaları Firma Adı Gizli, Yönetici Asistanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver