Bu ilan artık aktif değil.
Shaya Mağazacılık - Starbucks Mağaza Müdürü İzmit Mutlukent
İş AçıklamasıKuveyt merkezli Alshaya Grubu 2002 yılında, Türkiye’deki operasyonuna başlamıştır.
Bugün, Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir. Bath and Body Works, Le Pain Quotidien, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop ve Victoria's Secret Türkiye’de Alshaya Group tarafından temsil edilen markalardır.
Yaygınlaşan mağaza operasyonlarıyla mevcut marka portföyünü tüketiciyle buluşturmaya devam ederken, büyüyen marka portföyüyle de yeni markaların lansmanlarını hedeflemektedir.
En iyi uluslararası markaları kazançlı işbirlikleri ile yöneten, dünyanın önde gelen bir perakende şirketi olma" vizyonu ile faaliyet gösteren Alshaya Group; "Büyük Düşünmenin", "Küçükmüş gibi Davranmanın" ve "Kendin Olmanın" ödüllendirildiği bir çalışma anlayışını benimsemiştir.
1971 yılında Amerika’da kurulan Starbucks; her mağazamızı ilk kez açıyor, her içeceği ilk kez hazırlıyor, her misafiri ilk kez karşılıyor gibi insan ruhuna ilham kaynağı olmak misyonuna sahiptir. 2003 yılından bu yana Türkiye’de yaşatılan Starbucks Deneyiminin temel parçaları; mağazalarımız, partnerlerimiz (çalışanlarımız) ve misafirlerimizden oluşmaktadır.
İzmit Mutlukent'te açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleri ile hazırlanan içeceklerimizi ve nefis yiyeceklerimizi, güler yüzlü ve samimi bir hizmet anlayışı ile sunmaktan mutluluk duyacak, kahveye insan ilişkilerine tutkun “Mağaza Müdürü” arıyoruz.
- Mağaza ekibine liderlik etmek,
- Starbucks deneyimini mağaza içinde başarıyla yaşatmak ve yansıtmak,
- Operasyon standartlarının tam ve doğru uygulanmasını sağlamak,
- Mağaza bütçesini yönetmek,
- Stokları ve satışları yakından takip ederek etkin sipariş yönetimini yapmak,
- Mağaza çalışanlarını eğitmek ve geliştirmek,
- Mağaza çalışanlarının günlük, haftalık, ve aylık çalışma programlarını belirlemek
- Hizmet sektöründe en az 3 yıl yöneticilik deneyimi olan,
- Ekip yönetimi ve müşteri ilişkilerinde güçlü,
- Analitik düşünen, sonuç odaklı çalışan,
- MS Office uygulamalarına hakim,
- İzmit - Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde ikamet eden,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
