Paketleme Elemanı Çorlu

Bu ilan artık aktif değil.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi - Paketleme Elemanı Çorlu

İş Açıklaması

İş Açıklaması

Vizyonumuz

İstanbul Eczacılar Kooperatifi, yenilikleri takip edip teknolojiden faydalanarak, ürettiği hizmetlerin kalitesini en üst düzeye çıkartmak suretiyle; ortak memnuniyetini arttırmayı ve güçlü yapısıyla pazarı etkileyerek pazar lideri olmayı ve ortağı olan eczaneleri tercih edilen sağlık üniteleri haline getirerek, eczacılık mesleğinin saygınlığını yükseltmeyi ve sektörün tüm aşamalarında yer almayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren eczacı kooperatifleri ile işbirlikleri gerçekleştirmek.

Kooperatif ortağı eczaneleri, sunduğu ürün ve hizmetler bağlamında farklı kılarak, tercih odağı haline getirmek.

Ortakların birincil gereksinimi olan ilaç temin ve tedarik hizmetini yalnızca depoculuk olarak görmeyip ona, çağdaş bir nitelik kazandırmak.

Bu görevleri yerine getirirken; verimliliği esas alıp işletmenin kaynaklarını etkin kullanarak, yaratılan artı değeri her türlü teknolojik, ekonomik, mali ve yönetsel düzenlemeler ile yeni hizmet tasarımlarına ayırıp, hayata aktarmaktır.

Ülkemizin 27 farklı şubesinde, 1989 yılından itibaren eczacılık mesleğinin saygınlığını yükseltmeyi ve sektörün tüm aşamalarında yer almayı hedefleyen “İstanbul Eczacılar Kooperatifi” Samsun Şubesi için Ecza Depomuzda ilaç ve ilaç dışı ürünlerin paketlenmesi, Paketlenen ürünlerin siparişe hazırlanması görevlerini üstlenecektir.“İlaç Paketleme Elemanı” pozisyonunda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip yeni çalışma arkadaşları aramaktadır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

En az Lise Mezunu,
Herhangi bir sağlık sorunu olmayan,
19-35 yaş arası,
Askerlik ile ilişiği olmayan,
Çorlu'da ikamet eden,

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
18-01-2023
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Eleman Sayısı
1
Pozisyon
Paketleme Elemanı, Paketleme Şefi, Paketleme Ustası, Sipariş Elemanı, Sipariş Takip Destek Elemanı, Ambalaj ve Paketleme Sorumlusu, Sipariş Sorumlusu
Referans No
CORLU2023-1PKTLEM
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İstanbul Eczacılar Kooperatifi İş İlanları
Benzer İlan Aramaları İstanbul Eczacılar Kooperatifi, Paketleme Elemanı Çorlu arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver